Komentāri: Režisoram palicis baisi skatoties Dziesmu svētkus: Kā svētki diktatūras režīmā

Uldis Bārītis

Ir jāpiekrīt Karapetijanam, ka īstais patriotisms ir paškritika, jo tā ir vēlme kaut ko mainīt uz labu.

10.jūl 2018 Atbildēt
Svetlana Oliņa

Pazīstu ļoti daudzus cilvēkus (latviešus!), kuru domas Dziesmu svētku sakar nav gluži tādās kā A. Karapetjana viedoklis, taču stipri līdzīgs viņa redzējumam vai vienaldzīgs (kas, manuprāt, vēl sliktāk!). Taču tie ir tikai viedokļi, tā to arī jāuztver! Mēs esam tik ļoti dažādi, un nekad nebūs tā, ka visi reizē "paģibs" aiz sajūsmas, dzirdot "Pūt, vējīņ" vai ko līdzīgu.

10.jūl 2018 Atbildēt
Ivars Liepins

Ja manus nodokļus tērē šādu smerdeļu murgojumiem ,tad redzams cik degradējušies

ir visādi kultūristu priekšnieķeļi

10.jūl 2018 Atbildēt
Tautas balss

Nu ko? Katra mutes auglis ir viņa VIZĪTKARTE un BIĻETE vai nu ellei vai paradīzei, un to ''Biļešu paradīzē'' NOPIRKT nevar.

10.jūl 2018 Atbildēt
Uldis Bārītis

Pēc tava komenta spriežot, Karapetianam ir taisnība,pastāv viens valdošais viedoklis, ja kāds domā savādāk - tūdaļ jāsoda vai birku jāpiekarina, gluži kā Padomijā. Diktatūras vēsmas jūtamas.

10.jūl 2018 Atbildēt
Elijah atbilde Uldis Bārītis

Un kā gan citādi? Vai tad ZZS un S nav tā pati diktatūra? Un NA ar savu - VIENĪGO pareizo PAGĀNISKO programmu un dzīvesveidu? Tieši tāda ir komunistu pamatmorāle - ar vārdiem debesīs, bet ar darbiem - ellē.

10.jūl 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano

Savu pakaļu ikkatrs liela, un kāpēc lai Aivis Ceriņš darītu citādi, un kļūdītos, tā nedarīdams?

Ne jau visi latvieši ir muļķi, kas nesaprot, ka tādi svētki ir Dievam par godu jāorganizē, kā to darīja SENIE LATVIEŠI, tādi kā Cimze, Baumanis, Bērtiņš un daudzi citi, kad lūgšanas Dievam skanēja no neskaitāmām mutēm, un vesels koncerts bija tieši Dieva Slavai veltīts.

Latviskums jau nenozīmē dziedāt seklas un tukšas dziesmas, un danci diet, par zemes un tautas svētības lūgšanu AIZMIRSTOT.Tad nu pļaujiiet savas tukšās druvas un piķa lietu no debesīm gaidiet, bet nevainojiet Karapetjanu, kas no TICĪGAS tautas nāk, un pie tādiem ZILIEM BRĪNUMIEM nav pieradis.

10.jūl 2018 Atbildēt
Raivis Bērtiņš

Ja drīkst jautāt, kas ir Bērtiņš? Cik zinu, mans uzvārds ir cēlies tik no vienas dzimtes. Paldies jau iepriekš.

10.jūl 2018 Atbildēt
Dzintra Baumane

No svētkiem viens nepatīkams iespaids - viscaur tikai latgaliskais, it kā Latvija būtu tikai Latgale. Tas patiešām savulaik patika padomju funkcionāriem.

10.jūl 2018 Atbildēt
Lita Ventiņa

Viss bija forši- Dziesmu svētku klasiskās dziesmas, bet tās pārveidotās, uzlabotās tautas dziesmas, piedodiet man- izklausījās neklausāmas, sirdi neuzrunājošas, var jau būt, ka esmu pārāk stulba, lai uztvertu īsto mākslu, bet tā nu ir........

10.jūl 2018 Atbildēt

Komentēt