Komentāri: Mūrniece: Ir lietas, uz kurām drukāt Latvijas karogu nešķiet pieņemami

Inesa Sabule

100% pareizi

20.jun 2018 Atbildēt
Alex Da Silva

Kas sakars libanu maukelei, ko likt uz Latvijas prieksmetiem... Brauc uz Libanu un tur maci... Ak vai, tu tachu jau pensija. Tad piever mutes arabu prostitute..

20.jun 2018 Atbildēt
Alex Da Silva

Sieviete, kas gulejusi ar citu tautu , jau savai tautai ir zudusi, bet sieviete, kas ar citu rasi, ir nolemta vientulibai un klosterim. Romas papins Klements 5

20.jun 2018 Atbildēt
Alex Da Silva

Murniecei pietiks prata uzzinat kas ir Klements 5???? Nu loti stipri saubos...

20.jun 2018 Atbildēt
Vejins Latmo

katrai būtībai ir saistība!javara piekopj fašizmu,ta i krupis muks no ceļa!patriks jau kā klusais pidars,sorosa bučotājs vēlas ieiet citā partijā!fašisti latvijā mūkam!biedri deputāti,esjūs kāršu mūžīgi,jūs esat un būsiet tautas slepkavas!jūs krievi kārs rātslaukumā,pat pēc manas nāves!bendes,es jums jūtu līdzi!

20.jun 2018 Atbildēt
Vejins Latmo

pieņemami būt lohiem!latvija nav domāta pidarasiem!ieb kolorādo vabolēm!lai cik mēs izmirsim!deputāti un viņu bērni maksās par godmaņa pidarasizmu!deputāti,jūsu bērni pat sapņos,lai tikai tēvi-zagļi būtu mirušiviņiem nevajag jūsu naudu,kurai ir tautas asinis un sviedri!

20.jun 2018 Atbildēt
Vejins Latmo

latvijas valdība nevar iznīcināt to,kas jau asinīs!es krievijā dzimis,a latvijas valdība var tika savus bērnus pakārt!te jūsu fašizms!un jūs nevariet aiz pidarlikumiem aizslēpties!jūs paši pakārsieties savos likumos!mūrniece,tu mauka vēl pabļau,ka esi glābēja-jūs varas pārstāvji,no jums nāk nāves elpa,jūstika mākat apglabāt dzīvos,jum pat sirds nav,jo jūs savā nolemtībā esat aizdomājušies!pat rainis bija pedofīls!a jūs tautas gangrēna,kurai nav apakaļgaita!jūs kā bezdievjus sēdināt rātslaukumā uz mieta!jūs paranoja,kuru veidoja komunisti un es kas tiku nosūtīts mir,varu teikt,ka tikai dēļ jums onuhi latviešiem jāmirst!valsts vara ir cietuma konsektence! paši noliekiet karoti!jums tāpat jāmirst!

21.jun 2018 Atbildēt
Ivars Smits

Arī krāsot uz aluspudeļu korķiem , kurus izspļauj un samin ar kāju, Latvijas karogu nedrīkst par šo necieņu jau sen tika informēta Saema, bet atbilde uz iesniegumu netika saņemta!

21.jun 2018 Atbildēt
Baiba Lapsa- Frīdemane

Kur uzliek karoga simboliku ir gluži vienalga ,lai tikai būtu šovīgi,bet kam latviešu tautu meita paplēš kājas -tas nu gan ir daudz svarīgāk.Mūrniece jau izcelās ar tautiskumu īpaši -nepatīk man šis cilvēks ,jo nerada godīga cilvēka iespaidu.Piedodiet ,bet tāds ir mans viedoklis.

22.jun 2018 Atbildēt

Komentēt