Komentāri: Valdis Valters: Ja nevaram aizstāvēt tautiešu uzņēmumu, tad mums ir 0 cena

Alex Da Silva

Nu es it ka esmu latvietis, bet man pilniba nosplauties uz tadu uznemumu. Biznesa nav tautiesu... Luk es par 2500 eiro sudus Portugale vacu, bet uznemuma direktors ir latvietis. Nu ir loti mazinas ekstras ar valodas zinibam, bet savadak man jastrada labak par portugali, jo esmu gastarbeiters. Un ne sekundi mans tautietis nesaubisies lai mani atlaistu, ja saksu mulki laist. Nu tad kadel man ir japazelo zaglus, kas nodoklus nemaksaja ??? Tikai tadel , ka ir latvietis??? Un ari vel nav teikts... Vajonis mums ari it ka ir latvietis :))))))))))))))))))))))))))))))))))

15.jun 2018 Atbildēt
Maris

Jautājums: Kur strādā deviņdesmito gadu bandīti un cilvēki ar bandītisku domāšanu?

15.jun 2018 Atbildēt
Ruta Rudzīte

Alex!Tā ir tava izvēle,kur strādāt un ko vākt!Nekad neesmu bijusi tāda veida restorānos kā pieminētais,bet zinu,kā VID trenkāja pagājušajā vasarā mazos uzņēmumus ar saviem kases aparātiem!Lika nopirkt vienu,kuru pēc tam paši apstrīdēja un izdomāja "dubli Nr.2"...Manuprāt-TAS kods jau aparātos iestrādāts-dari kā gribi,pārbaudot-tu esi zaglis!!!Un vēl-latvietis vai nu ir,vai nav!Tāda opcija "it kā esmu" piestāv vienīgi kategorijai "ono",ja saproti...

15.jun 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Šamējais Valdis Valters ir tas mīzals, kura dēli n-tās reizes mainījuši sievas ? Tak ej dēt, sirmais cirvi, ar savu viedokli !

18.jun 2018 Atbildēt

Komentēt