Komentāri: Vilsons ar prieku piekritis filmēties Krievijas propagandas seriālā

Ilzite Zvirgzdiņa

darbs ir galēji nepieciešams arī Vilsonam , kapēc nē ? Lai veicas !!!!

12.jun 2018 Atbildēt
Anita Agate Meke

Tieši tā! Ja loma interesanta, tad kā aktierim tas ir gan jauns radošs ceļš gan arī peļņa. un nav ko kādam pārmest

12.jun 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano atbilde Anita Agate Meke

Nu jā! Vēl tikai Latvijas karogā dirsu atslaucīt un jauns radošs ceļš uz elli gatavs. Arī Jūdasam par 30 sudraba grašiem nebija ko pārmest, peļņa ir peļņa.

Maķe A.A. savu miesīgo māti radoši uzšķērdīs, lai tikai peļņa būtu; tāds nu reiz tas CEĻŠ, kas izvēlēts.

12.jun 2018 Atbildēt
Solveiga Pelnēna atbilde Itamārs Toledano

Ne tu Zirdze to seriālu esi redzējusi, ne scenāriju lasījusi, un pat pēc dotā materiāla te, nekā par Latviju tur nav! ASV un Lielbritānija? Tak lai tiek pašas galā, ja vajag. bet latviešiem visur savs puņķainais degungals jāiebāž, kur tik kaut kas varētu skart karsti mīļoto militārtēvu Semu!Un neviens tak nav pamanījis, ka labu laiku, labos un interesantos, bez politikas, detektīvseriālos redzam Mārtiņu Vilsonu! Un man prieks un lepnums, ka viņš kotējas kā aktieris, ne bulciņas tirgo! Bet Mīvere varētu gan mazliet ar galvu padomāt, pirms rakstīt, ja tur smadzeņu nav!

12.jun 2018 Atbildēt
Ieva Berga

Kura no lomām Latvijas filmās aktierim šķiet muļķīga? Vai aktieris Vilsons vecā saimnieka un strēlnieka Vanaga lomu "Dvēseļu Putenī" uzskata par piedāvāto muļķību?

12.jun 2018 Atbildēt
Normunds

Kad tas bija...jebkurš prof. aktieris atsauksies uz lomas piedāvājumu,ja nesaredz tur nekādus zemūdens akmeņus.Tā tam būs būt111

12.jun 2018 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Muļķibas ir tās ZZ reklāmfilmas! KO,ne?

12.jun 2018 Atbildēt
Elijah

Vilsonam smadzeņu vietā mēsli.

Citādi saprastu, ja Krievija okupētu daļu Serbijas, un tās iedzīvotājus izsūtītu uz Sibīriju, tā nebūtu vairs nebūtu Krievijai ATVĒRTA valsts, bet gan NĀVĪGĀKAIS IENAIDNIEKS. Valsts, kas aizslēgta un atslēga kurai nolauzta.

Es sen esmu ievērojis, Mārtiņš Vilsons ir visai plānprātīgs un nelietīgs nelga, kam nekā svēta nav.Jo ļaunāk viņam pašam!

12.jun 2018 Atbildēt
Normunds

dolbajobs

12.jun 2018 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

nevajag jaukt divas lietas-... Aktiera darbs ir aktiera darbs un te nevar pārmest Olgai Dreģei, ja viņa tēlotu lēdiju Magbetu vai kāds no mūsu aktieriem- Ļeņinu. Vēlreiz saku- tas ir darbs.Lomas nepielīp, pat ja iedzīvojies tajā. Katram aktierim ir sava personiskā dzīve un drīkst būt savi personiskie uzskati. Un darbs ir darbs. Vai tāpēc nesveicināsies ar kaimiņu, ja viņš strādā par pataloganatomu vai asinizatoru?

12.jun 2018 Atbildēt
Normunds

Kad tas bija...

12.jun 2018 Atbildēt

Komentēt