Komentāri: Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs: Neesmu par gejiem, esmu pret idiotiem

Andris Džuss

Kremļa iespaids...

11.jun 2018 Atbildēt
Raimonds Kaziniks

gluži otrādi

11.jun 2018 Atbildēt
Ralfs Berzs

Kremļa un Kadirova iespaida vadīti ir NA politikāņi, viņu uzskati sakrīt gan Vovas gan ar Ramzana uzstāījumiem. Tieši viņi pilda Kremļa pavēles

11.jun 2018 Atbildēt
Alex Da Silva

Nu varbut tadel, ka atskiriba no Sokolova es neesmu zilais. Ko vins pats intervija ir teicis. Mani tevs zili melnu noslanitu, ja es pazinotu, ka gimene ir pederasts. Es dzivoju Portugale, pazino seit, ka esi zilais vai vinus atbalsti. Es pec tam paskatisos, kas ar tevi notiks. Latvija ne tuvu nav neiecietigaka valsts pret zilajiem.

11.jun 2018 Atbildēt
Dzintars Cāzers

Dzīvo vien tālā savā Portugālē un apsoli tētim vismaz 10 mazbērnus. Varbūt šis tevi zilu vai melnu nenoslānīs

11.jun 2018 Atbildēt
kasteste

Klau, ja tiešām esi gejs, tad neuztraucies. Tev nav jāuztraucās par ko tevi domā ne tavs tētis, ne Portugāle. Lido kā putns. Ja ciet no vardarbības mājās, tad zvani uzticības talrunim: 116111. Aiziet! Es tevī ticu!

12.jun 2018 Atbildēt
Dzintra Krūmiņa

Es neatbalstu praida gājienus, izrādīšanos,bet nenosodu sexuālās minoritātes. Ja mēs būtu tik gudri un nepievērstu viņiem tādu uzmanību, tad mēs viņus nemanītu. Ja viņi netraucē manu un citu dzīvi, tad ,lai viņi ir tādi kādi ir. Mums patīk ņemties par tādām lietām, būtu labāk cīnījušies pret tiem, kuri mūsu dzīvi ir padarījuši nepanesamu!

11.jun 2018 Atbildēt
Agnija Fillipova

Viņus jau tieši tas arī uztrauc, ka tu viņus nepamani. Vini grib tikt pamanīti un tādēļ rīko svaus gajienus.

12.jun 2018 Atbildēt
Ralfs Berzs

Cilvēkam vienkārši ir smadzenes, ne visiem tās dotas

11.jun 2018 Atbildēt
Bergmanis Maris

Ja kads ir Idiots ,tad Tas Esi Puika Tu Pats-savulaik baroji Cilvekus ar Lubrikantu un laikam savaas aciis likies interesants,bet Tas bija pretigi un nozhelojami ,ritigs Pederasta gajiens :( !

11.jun 2018 Atbildēt
Ēvalds Lācis

Manuprāt, jautājumam par seksuālām minoritātēm jāpieiet ar nosvērtu un godīgu attieksmi. Ja mēs pieņemam, ka homoseksualitāte pēc būtības ir slimība (ne psihiska slimība, bet - varbūt dvēseles slimība), tad taču pret homoseksuāļiem ir jāizturas iecietīgi - kā pret jebkuras invalīdu grupas kopāsanākšanu.Neviens taču neniknotos, ja, piemēram, invalīdu biedrība Apeirons rīkotu kaut kāda veida kopāsanākšanu Rīgā, lai pievērstu uzmanību tam, cik pilsēta ir nepiemērota cilvēkiem ar kustību traucējumiem (kas netic, lai pamēģina ar riteņkrēslu aizbraukt ar vilcienu uz Siguldu, piemēram). Nu un sestdien gājienu rīkoja seksuālo invalīdu biedrība. Kam viņi gribēja pievērst uzmanību, nezinu.

12.jun 2018 Atbildēt
Agnija Fillipova

Ebreja Sokolova viedoklis nevienu neinteresē. Diemžēl Tukšs cilvēciņs.

12.jun 2018 Atbildēt

Komentēt