Komentāri: Artuss Kaimiņš TV ēterā atgādina, ka ziņu diktore guļ ar "Vienotības" pārstāvi

Itamārs Toledano

IZDZIMTENIM izdzimteņa gājieni un valoda. Nav valstī likuma, kas žurnālistam aizliegtu personīgo dzīvi, un nav likuma, kas žurnālistei aizliegtu dzīvot kopā ar Saeimas deputātu. Ja jau kādam tas lētais un vulgārais klauns ļoti attapīgs rādās, derētu iegaumēt, ka tā žurnāliste jau nedzīvo ar to libānieti SLEPUS, un tā ir informācija, kas pieejama gan Artūram Kājmīžam, gan ikvienai valsts klaču vai tirgus bābai.

30.mai 2018 Atbildēt
Juris Kaļķis

Dzīvot aizliegt nevar, bet likumu kurš liegtu intervēt politreklāmas kampaņās gan vajadzētu-bet par cik šādu likumu nav un tur grozās rads rada galā, paziņas un skolas biedri tad Latvija ari ir iztirgota un izzagta.Neesmu Artusa piekritējs -viņš ir tāds pats draņķis kā tie,kas pie varas, taču šajā lietā pilnīgi piekrītu viņam-tas saucas interešu konflikts.

30.mai 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano atbilde Juris Kaļķis

Draņķis IR draņķis, un nav tādas VIETAS draņķībā, kurai būtu kāda vajadzība piekrist. Ja cilvēks ir konsekvents un stingrs savā stājā, tad nekādā ziņā, ja - prostitūta, tad iespējams.

31.mai 2018 Atbildēt
Tautas balss

Arī Kaiminjs var norādīt ar ko kopā guļ, un definēt cik viņam lielas tiesības( šajā sakarā) Rīta panorāmā uzstāties. Cita lieta, kur gan lai atrastos tāds izdzimtenis (-e), kas būtu ar mieru ar tādu mēslu kopā gulēt. Vai neredzat to ļengano pārkārušos vēderu, un bābieša dirsu un ciskas, kas varētu no kādas cūkas pārmantotas tikt?

30.mai 2018 Atbildēt
Andrejs Kirilovs

A ko Tu paslēpies aiz gudra linka un gudri d..s.Kaimiņš vismaz acīs pateica ko domā.Par smalkjūtību varētu paspriest bet taisnība viņam ir.

30.mai 2018 Atbildēt
Tautas balss atbilde Andrejs Kirilovs

KĀDA kuram taisnība.

KO kurš kādam ACĪS pasaka.

Palūkojiet presē ar kādiem mūdžiem Kaiminjs komunicē, un arī jums taps skaidrs KĀDAI taisnībai un patiesībai šis idiotijas IEMIESOJUMS kalpo.

30.mai 2018 Atbildēt
Tautas balss

Starp citu, nav jau gudri jādirš (arī es ACIS saku, ko domāju, - pretēji jums), lai redzētu ar kādu kroplīgu un derdzīgu augumu šis Darvina radinieks lepojas. Varētu prasīt, kāds tam sakars ar komunikācijas politiku? Es atbildētu - kāda bāba, tāds saturs.

30.mai 2018 Atbildēt
Andis Puucis atbilde Tautas balss

Kaimiņš vismaz savu ģīmi neslēpj, tā kā Tu... izej un pasaki to visu TV, varbūt sāksi atbildēt par saviem vārdiem netikai no kūtspakaļas.

30.mai 2018 Atbildēt
Tautas balss atbilde Andis Puucis

Ko savu mūli slēpi tu? Jeb mūļa vietā - pakaļa, ar ko par SAVIEM vārdiem atbildēt?

31.mai 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano atbilde Andis Puucis

Kaimiņam ģīmis kā pakaļa;ja kaut nedaudz prāta būtu, tad gan slēptu.

31.mai 2018 Atbildēt
Marks Līventāls atbilde Tautas balss

Ar smalkjūtību esam tur kur esam - mak. adm. ar miljoniem kabatās. Tiem arī nedrīkst braukt virsū, vai ne? Ka tik turēties pieklājības grožos!

31.mai 2018 Atbildēt
Tautas balss atbilde Marks Līventāls

Tā gan! Pat Lembergs savu mammu vārdiem ''nahuj, bļeģ'' vienmēr uzrunāja. Tiesa, kad viņam uz to labs prāts bija. Palasi Rīdzenes sarunas, kas ir sava veida pieklājības un smalkjūtības etalons.

31.mai 2018 Atbildēt
Ruta Rudzīte

Samācījies no Žirinovska!Pats jau neko jaunu nemāk izdomāt!

30.mai 2018 Atbildēt
Svetlana Oliņa

Ja kāds mani spētu pārliecināt, ka paralēli savai "deputātošanai" Kaimiņš vienlaikus ir un paliek vīrietis ... Es nespēju iedomāties, ka vīrietis varētu tā uzvesties - "prasti", augstprātīgi un infantīli! Kaut kāda āksta bez bremzēm imitācija.

30.mai 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano

Tur jau tā lieta, ka šis pitekantrops nekad nav bijis un nekad VĪRIETIS nebūs, jo Artūrs Kaimiņš ir vulgāra un pļāpīga tirgus BĀBA. kas neko nezina no tā, kas ir gods, goda prāts un vīrišķība. Tieši tāpēc apaļīgais un sievišķīgais augums, un sievišķā pļāpība un nekautrība, jo sievišķa dvēsele un saturs. Vai ir valstī kāds jeb kāda, kas varētu gaidīt kādu cēlu un bruņniecisku rīcību no šīs bābas, kam SIEVIETE ir tikai grīdas lupata, ar ko smirdošo pakaļu atslaucīt? Arī pašu Kaimiņieti ieskaitot?

30.mai 2018 Atbildēt
Martins Brigzna

Linda Tu esi labākā, lai tas jaukais vīrietis pameklē kādu ar ko no rīta pamosties nebūs jāskauž citiem :) Bet Artus varbūt izcelies ar konstruktīvām atbildēm nevis ar aizvainojošu izvairīšanos radot iespaidu, ka kaut ko saproti!!! Bet Tu ne sūuu nesaproti!

30.mai 2018 Atbildēt
Martins Brigzna

Artuss ir pierādījums tam, ka Latvijā jāmaina Saeimas vēlēšanu sistēmu, lai tiek ievēlieti tikai tie, kurus ir izvēlējusi tauta nevis, kuri bijuši sarakstā, kuru iemeta kastē!

30.mai 2018 Atbildēt
Edgars Freibergs

Linda varetu but ieintereseta persona uzdodot jautajumus vai ne ta ,it ka vini majas neruna par politiskam partijam u.t.t Tapec Artuss vinai teica ka vina nevar uzdot jautajumu sakara ar Vienotibu MALACIS !

30.mai 2018 Atbildēt
PP

Pareizi jau par Lindiņu pateica :) Bet pārējie Kaimiņa nolicēji tikai sēž un kunkst....būtu jau tik gudri un paši gājuši un sakārtojuši šo miskasti,ko sauc par Latviju!

30.mai 2018 Atbildēt
Ivars Austrums

Kaimiņa intelekts un vīrišķība nav pat nulle - tie ir mīnus daudz.

30.mai 2018 Atbildēt
Elijah

Tev taisnība!

Nav ne viens, ne otrs.

Ir tikai Artūram ļengana sievišķa pakaļa, ar ko runā un domā arīdzan.

Gluži kā tiem, kas viņa aizstāvībai komentārus raksta.Palūkojiet kāds ir to līmenis!

31.mai 2018 Atbildēt
Janis

Te bez problēmām var redzēt, uz ko pavelk raksts un komentāri, kādi nav citur. Kurai partijai šis nra pieder? Tajai pašai V?

31.mai 2018 Atbildēt
Elijah

Muļķības!

Pat bērnam zināms, ka NRA pieder KP.

Bet, ja esi janis vari to arī nezināt, jo krievi ar idiotiju sisti.Tāpat kā muļķais Artūrs, kā viņu skolā sauca.

31.mai 2018 Atbildēt
Koments

Lai kādas mums nebūtu tradīcijas, bet tādam Abu-Meri, ja pēc viņa reliģijas kanoniem vadās, tad līdzīgas uzvedības sievietes, maigi izsakpties, tiek dēvētas par būtnēm ar pazeminātu sociālo atbildību un arī morālās uzvedības statusu. Musulmaņu vīrietim nav aizliegts izmantot šadus pakalpojumus, bet tas ir, kā baltais kolonizātors pie iedzimto meitenēm – seksuāli izmanto un atkal iet tālāk. Kaimiņš ir aktieris pēc savas profesijas un nevar prasīt no viņa, lai viņš turētu muti, jo runāt ir viņa maizes darbs. Pats aizrādījums un pēc būtības, bija pareizs un ja dzīvo ar kādas partijas deputātu, tad jāreķinās arī ar visām no tā izrietošām sekām.

31.mai 2018 Atbildēt
Tautas balss

to Komats

------------

KĀDS bija, maigi izsakoties, tavas MAĶ sociālās uzvedības un morālās atbildības statuss, kad tā atnesās, un tevi izlaida šajā pasaulē?

Vai viņa tika no kolonizatora apieta jeb seksuāli izmantota seksuāla rakstura pakalpojuma gaitā?

Un, ja viņa arī būtu mēli turējusi, vai tad viņas maizes darbs pēc būtības būtu BEZ izrietošām sekām?

31.mai 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Stulba vecene, kas. Vinu vispar ielicis tv ekranaa

31.mai 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano

Es sen teicu, ka Kaimiņš ir stulba vecene, un nevis vīrietis, un Dievs vien zina kas šo urodu TV ekrānā ielicis. Ja nu vien Ķezbere vai Ķenava.

1.jun 2018 Atbildēt
Edgars Dambītis

Tiem klauniem kuri rej uz Kaimiņu taisnība acīs kož,bet kopš viņš ir tautas kalps, izgaismotas daudzas nelietības,nosaukti viņu vārdi,radu būšanas un nelietīgi iegūtie ienākumi un citi labumi.Lai vairāk būtu tādu deputātu kas neklusē,bet droši atklāj patiesību.

31.mai 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano

Kāda gan šai gumijas pakaļai var būt patiesība, ko atklāt? Tik vien, cik paša mēsliem atbilstoša.

Kāda gan šim mūdzim var būt taisnība, kas kādam acīs kostu. Tik vien, cik paša idiotija un neldzība.

Kāds gan šis pajoliņš var būt tautas kalps? Janu vienīgi arī tautā TIKAI pajoliņi.

Kādas gan šis klauns var nelietības IZGAISMOT, ja pašam to pāri galvai.

Pavisam maz prāta vajag , lai visu to apjēgtu, bet KUR gan muļķis lai prātu rauj?

1.jun 2018 Atbildēt
Vilis

Riebj šis "hūtes"laikraksts kā arī žurnāliste Lelde Veinberga, kura d-su lai-a saimniekam!Liekat mieru Artusam Kaimiņam!Būtu vairāk tādu kā viņš tad varbūt Latvijā būtu kas mainījies!Savu pa-ļu pa Rīgu tālāk nespēj pavilkt un tālab tā!Ja L.Krūmiņas k-dzei jāmeklē "arābu puikas"tad pati vainīga!Čurkas savā valstī neciešu un nicinu,lai arī ārsts!Nevajag līst politikā,bet ievilka bijusī sieva arī Linda!

1.jun 2018 Atbildēt
Elijah

Lai ar valsts pilna visādiem idiotiem,un čurkām, kas to piečurā, līdzīgi viļiem, artūriem un citiem mēsliem, tā tomēr DIEVAM pieder, nevis pīšļiem un putekļiem, kas paliek pāri no ikviena, kas šajā valstī - ilgāk vai ne tik ilgi- atradās.

Tomēr liels ir tas, kas šajā naida un nelietību pasaulē savu gaismu atstāj, pretēji šiem viļiem un artūriem, kuru melnās dvēseles spēj vien elli atražot.

1.jun 2018 Atbildēt
dzintra

vai tad viņam nebija taisnība ?Bet,ai ,kā derētu tādām zirdzēm mīverēm uzlikt bargu naudas sodu par naida runu.Visam ir savas robežas.Arī zooloģiska naida izpausmēm.

1.jun 2018 Atbildēt
Tautas balss

Pastarā Tiesa visus skars - gan dzintras, gan pintras, gan zirdzes, gan mīveres, gan artursus, gan kartursus, jo visi ar naidu, un ar alkatību, un ar maucību, un ar meliem SLIMI. Tur VISA taisnība.

1.jun 2018 Atbildēt
Selln Selln

Vispār šai kārtējai lindai ( feini-vecis nekad nepārsakās) ir reti nepatīkama balss.

2.jun 2018 Atbildēt
Elijah

Tāds, kas apgāna savu vēcāku un Dieva doto vārdu, aizvietodams to ar KLAUNA vārdu, ir nejēga un idiots, un tādu vienmēr lāsts pavada. Tas nu reiz ir loģiski un simptomātiski. Un ir viņam līdzīgie (paldies Dievam, ne daudzskaitlīgi), kas tādam mēslam uzgavilē.

Bet kāds tam visam sakars ''kārtējām'' Lindām, un vai kārtējiem Artūriem ir patīkamas balsis? Artursa Kaimiņa balss man, piemēram, pirdiena skaņas atgādina.

3.jun 2018 Atbildēt

Komentēt