Komentāri: Reizniece-Ozola par bērnību: Zinu, kā ir, kad ziemā ir cauri zābaki

Andris Džuss

Kas tad to nezin, kuri tajos laikos dzīvoja.

30.mai 2018 Atbildēt
Edite

Tad jau atri ir aizmirsies.

30.mai 2018 Atbildēt
Juris

Ko muldi-Dzimšanas dati: 1981. gada 6. novembris, Kuldīga. Kurā gada tad staigāji ar cauriem zābakiem? Ja pēc 90 gada, tad vīzes vajadzēja aut!

30.mai 2018 Atbildēt
Gunta Griniņa

Toties tagad tērpi un apavi par tūkstošiem-trūcīgā ministre!

30.mai 2018 Atbildēt
Andris Džuss

Ieliec Tu šahu un matu, tad ar tērpi būs par tūkstošiem.

30.mai 2018 Atbildēt
Inga Kraveca

Ja zin un atcerās to?,tad tagad cenšas cik var,lai arī visi citi to izjustu. Mums ir divas KAZAS -Reizniece un Čakša!!!

30.mai 2018 Atbildēt
Antra Kordoviča

Kopš 90 šinī kopitõlismõ līdz mūsdienõm īpoši nekos nemoinõs,doudzi dzīvo no rokos mutē,Rīgõ vien 3000 bezpojumtnieku,cilvēki mirst ,jo neiet pie mediķiem-nespēj somoksõt.Voldībo dzīvo citõ dimensijõ.

30.mai 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano

VĒL LABĀK Dana Drāzniece zin, kā ir, kad Kuldīgā vairs zāle neaug, kur bērnībā pāri drāzusies. Tikai pats nelabais par finanšu ministri izvēlas būtni no alkoholiķu un pašnāvnieku ģimenes, jo zin, ka tāda VELLATA laupījuma dēļ gan sevi, gan savu dzimteni par nieka grašiem iztirgos. DRAUSMĪGA BĀBA!

30.mai 2018 Atbildēt
Silvija Luksevica

Es loti labi so gimeni zinu, bet kurs uztaisija pasnavibu? Ar brali vina jau sen nesatiek, jo vins ir parak vienkars prieks sis uzputigas babas. Labak lai atdod man 5 rublus, ko kadreiz no manis panema.

31.mai 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano atbilde Silvija Luksevica

Brālis ir par prastu, lai Lembergam paču laizītu, bet -manuprāt- līdz nāvei nodzerties jsu ir pašnāvība.Bet 5 rubļi ir pārāk liela nauda, lai tos atdotu.

31.mai 2018 Atbildēt
Daina Zdanovska

Kapec tad tos cauros zabakus tagad dava citiem .Jau ir bijis laiks ,lai situaciju risinatu, nevis veicinatu cilvekus doties trimda. Esmu ari gajusi cauros zabakos un priecajos ka manam delam ar 2 berniem ir Anglija maja ar 5 istabam pec 9 gadu prombutnes. Kas vinam butu seit tagad? Nenormali nodokli un vel jau lemtu talak, ko panemt. Pasai grupa 2 par jusu laba sabeigtu veselibu un un man jau ir vienalga ,kas ar jums tur notiek ,Laikam domat saksit kad Valsts Kase vairs neienaks neviens cents

30.mai 2018 Atbildēt
Tautas balss

Šai Ventspils blēža lakstīgalai ir caura morāle un caurs goda prāts, toties valsts ir pilna sūdiem, ko tā maisa (atceraties, kaut vai, kā tā -baronam iztapdama- ikdienas uz VID skrēja, Pētersoni noēzdama).

Ir jāprasa, vai māte kā grāmatvede un tēvs kā šoferis par velti strādāja, ja meitai ar caurām kurpēm bija jāstaigā, jeb abi alkoholiķi bija, un komunismam sabrūkot, pamatu zem kājām pazaudēja?

30.mai 2018 Atbildēt

Komentēt