Komentāri: Raimonds Pauls ne vienmēr atpazīst savu mūziku, kad to dzird

Elijah

PAR TO NAV JĀBRĪNĀS. Būtu jābrīnās, ja šo mūziku Šimkus, Kublinskis, Vīgners, Rozenbergs, Birkāns, Krūmiņš, Sildegs un pārējie NEATPAZĪTU. Es nebrīnos, ka šis grēks ir NEPANESAMS, jo dvēseles no aizsaules par to gādā, jo mūzika ir MŪŽĪGA, un tā no Dieva sirds nākusi, bet Paulam ir tikai GABALI, un lāstu, naida un melu pilns mūžš, kura nobeigums tepat vien blakus.

24.mai 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano

Neticu, ka Raimonds kaut ko kādam CITAM ir komponējis (drīzāk otrādi; ja neticiet, paprasiet Zigmāram!). Atceros, viens no nesaskaņām ar Noru iemesls bija tieši repertuāra jautājumi. Nu negribēja Nora tās Pahmutovas dziesmas dziedāt.

24.mai 2018 Atbildēt
Valdis Rudzitis

Nu Tu draudziņ pārmurgojies savā žultī. Šis komponists Raimonds, Paula kungs, mūsu tautas Maestro, arī citu tautu nopelniem bagātais Guru ir patlaban Latvijai un tās tautai vienīgais, mīlētais šedevrs Pasaules Globālā līmenī. Tu, vari aiziet turpināt urbt plano galdiņu, urbi at krokodilus no sava appuņķotā deguna, sarulet tos bumbiņas un apēst, lai vieglāk norit tavu Žulti. Paldies, ka uzklausīji citādākas domas. Paldies

25.mai 2018 Atbildēt
Tautas balss

Neesmu tev nekāds draudziņš, jo es ar mēsliem nedraudzējos. Es draudzējos ar izglītotiem cilvēkiem, nevis analfabētiem, kas nezina , ka vārdi - pasaule; globāls; žults nav īpašvārdi. Lieki būtu domāt, ka kāds pie pilna prāta esošs spēj komunicēt ar alus laikmeta būtnēm, kuru prāts joprojām atrodas pitekantropijas līmenī, un kam elku dievu vietā - citi tādi paši mēsli un pīšļi, un mironis, lai arī tas būtu pats moestro, vienreiz kā Raimonds un otrreiz kā kungs.

26.mai 2018 Atbildēt

Komentēt