Komentāri: Pāvests atklājis homoseksuālam vīrietim, ka viņu mīl ne tikai viņš, bet arī Dievs

Ēvalds Lācis

Es atsakos ticēt pāvesta izteikumu atreferējumam šajā portālā.

21.mai 2018 Atbildēt
Silvija Visnakova

taapeec jau arii- ir- viena tante teica…"tauta runaa"

21.mai 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

debili teoloģiski neizglītotie atkal maldina tautu un pieraksta pāvestam kārtējo figņu kas tapusi voiņu slimajās ghalvās..

Saskaņā ar dogmātu cilveki ir grēcinieki -- t.i nepilnīgi , defektīvi ,traumēti ,mentāli un garīgi savažoti .... ''... nav neviena taisna ,itneviena... visiem trūkst dievisķās godības ... ''

......Ne Dievs ne pāvests neienīst grēcinieku -- gan Dievs gar pāvests mīl cilvēku ka tādu --- bet nemīl ts grēku -- defektu VAI """ IEVAINOJUMU"{kas ir kautkur dziļi zremapziņā vai pat garā -- (( homoseksualitāte ir vnk šī informatīvā defekta redzamā un jūtama zīme ))

....PĀVESTA--(JO VAIRĀK JEZUĪTA )) mesedžs var būt tikai viens -- Dievs tevi mīl ,Dievs tevi grib un VAR ATPESTĪT NO TĀ KAS TEV LIEK BŪT HOMOSEKSUĀLAM --- TEV IR VNK JĀVĒLAS TAS-- TEV IR IESPĒJA LŪGT SVĒTO GARU LAI PARĀDA ŠĪ GRĒKA SAKNES -- TAD TEV JĀLŪDZ JĒZUM DZIEDINĀT ŠO IEVAINOJUMU MIESA DVĒSELE UN GARTĀ -- BAZNĪCAI IR BAGĀTĪGS INSTRUMENTU KLĀSTS LAI PALĪDZĒTU TEV IET ŠO PESTĪŠANAS CEĻU' ,SAKRAMENTI , LŪGŠANAS,EKZORCISMI ----

.......MAN-PĀVESTAM UN ARĪ DIEVAM NAV VIENALGA -- TAČU BEZ TAVAS GRIBAS UN PIEKRIŠANAS PATS DIEVS TEVI NEDZIEDINĀS -- BEZ TAVA LŪGUMA SV ,GARS TEV NEUZBĀZĪSIES --- VNK MĒS TEVI MĪLAM UN GAIDĀM KAD TU NO SAVAS BRĪVAS GRIBAS DOSI ATĻAUJU DIEVAM SEVI PESTĪT UN DZIEDINĀT....

.... MUMS NAV VIENALGA TAS KA TU VARI NOMIRT SAVOS GRĒKOS...

.... BET TIKAI VIENĪGI TU VARI DIEVAM DOT ATĻAUJU SEVI PESTĪT UN DZIEDINĀT DVESELI TAJOS DZIĻUMOS KUR KLĀT NETIEK NE PSIHOLOGI NE PSIHIATRI AR STIPRĀM ZĀLĪTĒM --UN JA VAINA IZRĀDĪSIES SENČU GRĒKOS PIRMS 2-3 PAAUDZĒM TAD TEV VAR PALĪDZĒT VELTĪŠANĀS JAUNAVAS MARIJAS BEZVAINĪGAJAI SIRDIJ ...

MĒS TEVI MĪLAM -- TEV IR IESPĒJA TICĒT UN UZTICĒTIES

21.mai 2018 Atbildēt
Tautas balss

Upuri Dievs noteikti mīl, tur nu šaubu nav, jo Dievs ir visu cietēju un upuru pusē. Cita lieta, kas mīl izvarotāju un nelieti - priesteri Karaminu, un kas mīl neskaitāmos katoļu priesterus - pederastus, kuri mazus zēnus piesmej?

Stamkevičs ar Pujātu mīl sevis līdzīgus svētajiem pielīdzināt, bet kā būtu, ja kāds pastāstītu par to, ko abi vīreļi slepenībā dara? Tad jau barons von Toifels būtu tas, kas abiem par apikātu un priesteri.

21.mai 2018 Atbildēt
Elijah

Parasto maukuru ir bez skaita un tiem pilna pasaule (un elle).

HOMOSEKSUALITĀTE ir īpaša Dieva dāvana un tā tikai izredzētiem tiek dāvināta. Kā, piemēram, Leonardo da Vinči, Rafaēlam, Mikelandželo vai arī mūsu pašu Blaumanim.

Šie ļaudis dzīvo tikli un atturīgi, un nekas tos nesaista ar parasto maukuru baru, ne gars, ne miesa, jo viņi ir tuvu Dievam un Paradīzei jau šajā dzīves laikā.

Cita lieta ir izvirtušie katoļu priesteri, par kuriem Dievs saka - būtu labāk, ja viņi nebūtu dzimuši vai, ja viņi tiktu iemesti jūras dziļumos.

Un kur nu vēl neskaitāmie laulības pārkāpēji, kas visi ir nāvi pelnījuši - gan fizisko, gan morālo.

Par meļiem, zagļiem, zaimotājiem, klačotājiem, naida nesējiem, goda laupītājiem un patiesības sagrozītājiem nemaz nerunāšu, jo to ir pilna pasaule, un visus tos gaida Dieva sods.

21.mai 2018 Atbildēt

Komentēt