Komentāri: Latviešu rakstniece Maltā apprecējusies ar savu draudzeni

my views

Lai dzimst laulībā daudz laimīgu bērniņu ! ... ne tikai pa tukšo viena otrai ...

16.mai 2018 Atbildēt
Elijah

Pa tukšo dzīvo lielākā daļa. Tikai mauko, jo mīlestības nepazīst. Ar šīm divām būs savādāk, vismaz tā izskatās. Kad Merkele redzēja ,cik brīnišķi dzīvo lesbiešu pāris ar 5 bērniem, viņa mainīja savu attieksmi pret homoseksuālismu.Tā ka, kamēr vēl virs zemes, savu ATTIEKSMI ir iespējams revidēt.

16.mai 2018 Atbildēt
Aina Dadzane

Beeernini , galvenais dzivē vairošanās?

16.mai 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano atbilde Aina Dadzane

KO kurš vairo. Cits ļaunu, bet cits labu.Arī Hitlers vai Čikatilo varēja būt pie ''daudz laimīgiem bērniņiem'', bet -ā re če- laime tā par velti (vien pačalojot) no gaisa nekrīt.

16.mai 2018 Atbildēt
Egils Broks atbilde Elijah

Dieva iestādītod likumus nevar revidēt, tie jāpilda.

2.mar 2021 Atbildēt
Айна Бойко

Katrs savu dzīvi izvēlas pats,ja salīdzina ar ceļu,tad ir satiksmes noteikumi,kā jābrauc.Ja runa par dzīves noteikumiem, tad tā ir Bībele,tur skaidri ir teikts kā jādzīvo! Bet,cilvēkiem ir izvēle,lai cik ir attaisnojoša , bet,ja brauc uz sarkano gaismu,tu pārkāpj likumu un saņem sodu! Es nenosodu tos,kas sev dara galu,katrs izvēlas,dzīvot vai mirt!!! Tāpēc pasaulē valda naids,haoss un tikai tāpēc,ka neticība un likuma neievērošana liek varenajiem nedomāt ,kas sagaida tos,pēc tam ! šīs laulības nav svētītas debesīs, bet uz šīs valdošās varas,zemes!

16.mai 2018 Atbildēt
Gunta Klivere

Bībele ir pilna ar ieteikumiem veikt genocīdu un slepkavības daudzu un dažādu iemeslu dēļ. Cilvēkam, kurš vēlas dzīvot saskaņā arBībeli mūsdienās, atliek tikai pievienoties teroristiem.

16.mai 2018 Atbildēt
Inocents Xeno

Neraksti taču te TĀDUS MELUS, mīļā Gunta!

Bībele Tev NELIEK VIS "veikt genocīdu un slepkavības daudzu un dažādu iemeslu dēļ" (?!?), Bībele TEV SAKA: "EJ, UN NEGRĒKO VAIRS!" - un ar to vēl atstāj Tev Tavu brīvo izvēli! JO ATBILDĪBA - tāpat kā Bībelē - IR un PALIEK TAVA (kāda - to Dievs tik zina) ;-) ...... Lai Dievs ar Tevi, un jauku dienu visiem!

:-)

16.mai 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano atbilde Inocents Xeno

Diena nebūs jauka no tā vien,ja kāds to sekli un vulgāri kādam vēlēs, bet tad, ja to dedzīgi no Dieva LŪGS.

Bet citādi, Bībele skaidri pasaka:

KAD KĀDS VĪRS LAULĪBU PĀRKĀPJ AR PRECĒTU SIEVU (...) TIE IR JĀNODOD NĀVEI, UN VIŅIEM IR MIRTIN JĀMIRST - GAN PAVEDĒJAM, GAN PAVESTAI.

Tā ka, pirms došanās laulībā, tas jāņem vērā gan homo, gan hetero.

Tur visa gudrība.

16.mai 2018 Atbildēt
Inocents Xeno atbilde Itamārs Toledano

Lai Dievs ar Tevi, un - visu gaišu Tev!

;-)

15.okt 2018 Atbildēt
Egils Broks

Tu melo.

2.mar 2021 Atbildēt
Egils Broks

Tu melo

2.mar 2021 Atbildēt
Elijah

to Gunta Klibere.

----------------------

Bībele visos laikos vienāda, un ''mūsdienās'' tā ir tāda pati kā vakardien. Tā sevī ietver cilvēces esības pamatpostulātus (un Radības akts ir NOSLĒGTS posms, un tajā nav ne mūsdienas, ne vakardienas, jo viena otru vienkārši izslēdz), tā liecina par pamatiem, uz kuriem Zeme veidota, tā sevī ietver Dieva derību ar cilvēci, un 10 Dieva baušļi ir šīs Derības pamatā.

Baušļi nekādā gadījumā nav Dieva ''ieteikumi'' cilvēkam, bet gan Dieva pavēle, bet cilvēkam atliek IZVĒLE, tiem kalpot vai nē.

Ja kāds ar kādu no šiem baušļiem saprot genocīdu un slepkavības, tad tā ir VIŅA izvēle kā baušļus INTERPRETĒT, bet tas ATBILDĪBU (par šādu interpretācija) neizslēdz.

Kā liecība tam ir tās miriādu miriādes, pa kuriem mēs te uz brīdi staigājam, un kuriem piepulcēti MĒS PAŠI būsim RĪT.

Un tomēr stāv rakstīts, ka katrs vārds, kas ir pateikts, ir PIERAKSTĪTS, par dvēseli un garu nemaz nerunājot, jo tie nāk tur, KUR ar šo dzīvi nopelnīts būt, un ALGA VIENA - vai tas kādam patīk vai nē, vai tam kāds tic vai netic, vai kāds dzīvo saskaņā ar to, vai bez saskaņas ar to.

16.mai 2018 Atbildēt
Edgars Kļaviņš

Laikam smadzenes ir sasirgušas!

17.mai 2018 Atbildēt
Roberts

Lai jau laiza uz veselību, man neskauž, ja pāris meičas vakaros parīvējas ar klitoriņiem, smagi elsojot

17.mai 2018 Atbildēt
Konstantins Skutels

Ko sita lesbijanka sarakstijusi?

17.mai 2018 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Mavkai mavka ir mavka.

18.mai 2018 Atbildēt

Komentēt