Komentāri: Maligina norāda uz alkoholu un narkotikām, kas ietekmējušas mirušā uzņēmēja gribu

Inese Chipaane

Ja jau viņš bija tādā stāvoklī, ka nebija spējīgs sastādīt jaunu testamentu, tad kur teikts, ka viņš bija adekvāts, ka slēdza laulību ar atraitni? Atraitne spēlējās ar uguni! Ka nesanāk, ka pārējie mantinieki tieši šo argumentu izvirza par prioritāru, lai iesniegtu prasību par laulības atzīšanu par spēkā neesošu. Būs grūti pierādīt, ka nelaiķis zaudējis saprātu tieši pēdējā pusotrā gadā. Un, ja nu agrāk?

10.apr 2018 Atbildēt
Elisa Meijere

nepārrakstija testamentu uz Elīnu, tāpēc slims, nodzēries psihopāts. Kautko jau būtu atstājis, ja zinātu, ka nāve tik tuvu.nesmuki, tagad Elīna zaimo piemiņu, vai tad savādāk nevarēja tikt pie savas daļas!!

10.apr 2018 Atbildēt
Zonda Intelligence

Elīna tika pie savas daļas. Tā ir viņas daļa, jo viņa to ir nopelnījusi. Iegaumē arī tu, stulbā zoss! Sieviete ir nosacīti cilvēks, bet es tam nepiekrītu.

11.apr 2018 Atbildēt
Alex Da Silva

Nu tas, ka Valerijs rija "kimiju" nav nekas jauns. To Jums Latvija simtiem cilveku pastastis. Luk par ko es 100 % esmu parliecinats, ka pec katras tiksanas ar Dzelmi vins pec tam nedelu pusadekvats bija. Un loti liela parlieciba, ka naves iemesls bija narkotiku pardozesana.

10.apr 2018 Atbildēt

Komentēt