Komentāri: Sokolovs: Besī tā ažiotāža ap Kemerovas traģēdiju; tas ir pretīgs populisms!

Elmars Grislitis

Piekritu A.Sokolova teiktajam .

28.mar 2018 Atbildēt
Olga Pelīte

Kas ir Sokolovs? Tieši tāds pats kā tie par kuriem viņš te stāsta, uz traģēdijas pašreklāmejas... Tas gan pretīgi... Nedomāju ka kādam viņa viedoklis ir ļoti svarīgs!

28.mar 2018 Atbildēt
Ilze Grinberga

Precīzi pateikts.Piekrītu Aleksandram.

28.mar 2018 Atbildēt
Normunds

kaut tevi trejdeviņi ! asv pakaļskrērēja!vai nu arī ''tev nav sirds''!...

28.mar 2018 Atbildēt
Svetlana Oliņa

Ikvienam ir tiesības uz savu viedokli (arī Sokolova!). Taču dažkārt savu viedokli ir vērts paturēt pie sevis... Savu cinismu nevajadzētu demonstrēt kā nez ko īpašu! Lai Dievs sargā viņu un viņa mīļos! ... un, lai vienmēr Sokolovam būtu skaidrs, kur un kuras veikala durvis ir atvērtas!

28.mar 2018 Atbildēt
Dace Bērziņa

Daudzos jautājumos piekrītu A. Sokolova domām, un arī uzskatu, ka vairāk jāapzinās izdzīvošanas iespējas. Kaut kā mums pašiem, kam tuvinieki necieta Maximas traģēdijā, ir daudzas lietas piemirsušās, un daudzas lietas ir aizgājušas vecajā gultnē. Apstāties un klusumā padomāt mums liek pēdējie notikumi.

28.mar 2018 Atbildēt
Normunds

nezin' ,ko tu ,d...job, teiktu,ja tavi tuvinieki būtu sadeguši...

28.mar 2018 Atbildēt
Didzis Lenss

Tam nav nozimes kura tuvinieki gajusi boja. Vinu vairs nav. lai cik tas ir sapigi, ir jadzivo talak un jaizdara secunajumi.

29.mar 2018 Atbildēt
Vita Avotiņa

Piekrītu Olgai - šis cilvēks taisa pašreklāmu. Kurš gan ko zinātu par kaut kādu fotogrāfu Sokolovu, bet tagad, lūk, gan ģeimi nopublicēja, gan pats kaut ko pateica, nav svarīgi ko, galvenais lai būtu publicitāte, tad nāks klienti, būs naudiņa...

28.mar 2018 Atbildēt
Ilgvars Kalni'n's

Puisim ir taisnība palīdzēt vairs nevar,bet mūsu valsts atbildīgas personas par ugunsdrošibu sabiedriskās un valstiskās ēkās kā arī lielos uzņēmumos kur koncentrējās lies skaits cilvēku ārpus kārtas pārbaudīti pec LIELdiienu dropēšanas varētu noorganizēt tiko pašiem mūsu valtī ir nomainījušies ugunsdzēsības noteikumi ir pamainījušies.A to atkal kaimiņi Igauņi aizsteigsies priekšā

28.mar 2018 Atbildēt
Klaavs Veinbahs

Slikta valoda šim rakstiņam. Ja runā latviski, tad tur nevajag krievu vārdus jaukt iekšā un angļu arī ne. Laikam avīžu ļaudis vairs neciena savu valodu un lasītājus arī ne.

28.mar 2018 Atbildēt
Anžela Lisovska

tu tiesham esi!!!cinikis!!!...gribetu redzet tavu sirdi,kad aiziet boja tavi visi ....un tie musu shopingcentri ari ir tieshi taada pasha biznesmenju buveta stavoklii...nekada kontrole nebija pie Zolitudes!!!cik aizgaja boja- vel par maz!!!un tu ta plerini!!!berni-41-berns vnk netika ara no kinoteatra,no spelju zales!!!Krievija liela un miljoniem ljauzhu-visa ir kopa ar cietushajiem!!!.. V I S A PASAULE IZSKAKA LIDZJUTIBU UN SERO...A TU VARI PLERINAT TALAK,TUKSHA MUCA TALU SKAN...

28.mar 2018 Atbildēt
Enrico Mantales

Kas ir tāds sokolovs lai viņa viedokli kāds klausītu un vēl jo vairāk,publicētu.P.ežiņu fočētājs,plānā galdiņa urbējs.

28.mar 2018 Atbildēt
Romāns Bērziņš

Besī tas sokolovs, kā fotogrāfs pilnīga nulle, galvā viņam zāģu skaidas, bet par katru notikumu nezin kāpēc mums jāklsusās viņa spriedelēšana.

28.mar 2018 Atbildēt
Ilona Āboliņa

Nezinu kāpēc, bet man ir sajūta it kā tas ir noticis ar man tuvajiem cilvēkiem. Sāp un birst asaras. Laikam tāpēc ka bērni. Paskatos uz savu divgadīgo meitiņu, iedomājos ka tur gāja bojā divgadīgs puisītis... tad paskatos uz saviem trim bērniem un iedomājos ka ja tas notiktu ar viņiem un es pēkšņi viņus zaudētu...ja vien varētu dalīt to cilvēku sāpes...

28.mar 2018 Atbildēt
Armand Zabe

mani pārņem tieši tādas pašas sajūtas... bet te redz "maksliniekam" ir problēmas ar ažiotāžu, kura ir populisms..

28.mar 2018 Atbildēt
Elisa Meijere

Pievienojos,tāpat ļoti jūtu līdz visiemcietušajiem un priecājos, ka starp mums vēl ir cilvēki kam ir sirds un dvēsele, un ka tādu sokolovu nav daudz

31.mar 2018 Atbildēt
Enrico Mantales

Tādi sokolovi ar neizprot kas ir bēres,sēras,līdzijušana.Nosprāga,miskastē iekšā,un paši uz ballīti,"jo nekas jau vairs mirušajam tāpat vairs nevar palīdzēt."Nav vēl bēdas dzīvē izjutis,tā tik...trallinājis sienāzīts pa dzīvi.Cilvēki,nepievērsiet uzmanību šādiem ērmiem.

28.mar 2018 Atbildēt
Pāvels Zarubins

Uzskatu, ka tadam kroplim ka Sokolovs, nav vietas uz sis zemes.!! Ja, tads ir mans viedoklis!!, un iespejams man nevajadzeja to izpaust, bet uzskatu, ka - letais populisms par ko sis Mudaks sheit izrunajas, tieshi ari ir sava bezkauniga viedokla izvemshana -publiski!!!. Un vel vairak shada viedokla publiceshana. KAUNS!!! UN PRETIGUMS!!!

28.mar 2018 Atbildēt
Sandis GeisIers

Populisti jau skrien izmantot! Ja gribi palīdzēt, paskaties iekš ziedot.lv! nra.lv/latvija/riga/..._medium=button

28.mar 2018 Atbildēt
Anita Vasiljeva

Nožēlojams tips.....visur jūt līdzi,jā,ārzemēs arī.....bet ,te viens "gudrītis" atgādina par drosību.....nekādas loģikas....kurš bērns,kino skatoties,domās ,kā tikt ārā,ja degs?

28.mar 2018 Atbildēt
Didzis Lenss

Nevienam nekas nav jadoma , bet jazin ko darit arkartas stavokli.

29.mar 2018 Atbildēt
Олег Дзенит

nekomentēšu, bet Sokolovs kretīns, kurš pats neievēro tas par ko raksta! negrību lai kaut kas no viņa piesārņo internetu. un vispār pretiiga seeja.

29.mar 2018 Atbildēt
Nikolajs Patjanko

Diez vai pretīgāka par Tavu....

29.mar 2018 Atbildēt
Ainars Brēdiķis

A.Sokolovs : «Ar lielu izbrīnu izlasīju vairākus rakstus, kur cilvēki histēriski bļauj, ka Halovīns ir svešie svētki un tos nedrīkst svinēt! Cienījamie, mēs neesam Ziemeļkorejā un neesam izolēti. Mēs esam pasaules sastāvdaļa, un neredzu iemeslu, lai nepārņemtu kaut ko interesantu no citām kultūrām vai valstīm. Tie ir tikai svētki! Kas par vainu, tam, ka bērni ģērbjas par monstriem un nāk pēc «končām»? .... ko liecina šis agrāk A.Sokolova paustais domu grauds..liecina par to ,ka morāle šim tipam ir šāda- ja jāsvin SVEŠU ZEMJU SVĒTKI, tad tie ir atbalstāmi, var apsveikt, publicēties un tt.... bet.. ja ir jāizpauž līdzjūtība , par nelaimi SVEŠĀ ZEMĒ , tad tas nevienu neskar un pat līdzjūtība nav jāizsaka... kaut arī par bērniem ir runa, kuri nekad vairs "nenāks pēc končiņām"!

P.s. riktīgs Halo .. jo pat vārdu Helovīns nemāk uzrakstīt ! ( sk.tekstu).

29.mar 2018 Atbildēt
Liga Kalace

Vai lidzjutibu tagad sak saukt par populismu, sim fotografam ir problemas saskatit atskiribu sajos divos jedzienos. Aleksandram Sokolovam miesa ir tikai miesa uz ko var nopelnit un sadegusi miesa nav neka verta, jo ja butu skaista seksiga miesa, ko nobildet varetu pelnit, bet sadegusi ir vienkarsi sadegusi. Sie cilveki bija, kada dzive visa pasaule un tadi vini paliks to atminas un tur vini dzivos lidz so tuvinieku pedejam elpas vilcienam.

29.mar 2018 Atbildēt

Komentēt