Komentāri: Rītiņš atklājis, kas ir viņa pievilcīgais pavadonis: Viņš ir puisis no laukiem...

Margarita Guseva

Ko tik neuzzini, lasot "jaunākās ziņas" - izrādās, ka Mārtiņš visu laiku bijis VICENTA šefpavārs..... Vai viņš pats pat šo jaunumu ir lietas kursā???

27.mar 2018 Atbildēt
Ingūna Bedikere

Łoti bieži savā restorānā īpašnieks ir arī šefpavārs. Var jau atvērt restorānu un algot citu šefpavāru. Ir vēl arī Su- šefs. Šefpavāra labā roka.

28.mar 2018 Atbildēt
Rašidds UL

Vincents Arhitektūra

Vincents Restorāns

Nekustamie īpašumi

Inspira

PopArt - Natuzzi

Vinnts Polyline

Tas ir leona jakrina un guntas eglītes īpašumi, ļoti riebīgi un iedomīgi cilvēki. Zilo asiņu īpašnieki ( vismaz paši tā domā ) Visiem ir zināms Emīls jakrins dēliņš leonam. Bijušā Nacionālās apvienības biedra Emīla Jakrina nonākšana augstā amatā “Saskaņas” kontrolētajā Rīgas domē bija pārsteigums. Pats Jakrins savu pagriezienu karjerā skaidroja ar senajām draudzības saitēm ar Nila Ušakova dzīvesbiedri un biroja vadītāju Ivetu Strautiņu.

27.mar 2018 Atbildēt
Ludis no laukiem

Zinot Mārtiņa orientāciju (Rinkevica bratka) un viņa milzīgi piedauzīgo liekulību, mani māc neviltotas šaubas bar viņu biznesa partnerību. Vikipēdija saka, ka

"pederastija ir homoseksuālas attiecības starp pieaugušu vīrieti un puisi pubertātes vai pusaudžu vecumā. Vārds cēlies no grieķu valodas vārda paiderastia, kas nozīmē "mīlestība pret puišiem"". Īpaši jauniem un vēlams no laukiem.

27.mar 2018 Atbildēt
Jorģis

Tad p!dars?

27.mar 2018 Atbildēt
Bobo

Cik zemu ir jākrīt,lai rakstītu par vienu vecu pediņu un viņa jauno caurumu...?

27.mar 2018 Atbildēt

Komentēt