Komentāri: SOCTĪKLOS neapmierināti par Ķibilda uzvedību, vadot "Labvakar" jubilejas raidījumu

Pikis Un Zeevele

Ķibilds ir atsevišķs stāsts....es nesaprotu, kā šis tips ar lāgā neiesāktu augstāko izglītību ir uzmeties daudziem raidījumiem par vadītāju...............tēlo baigi gudro speciālistu ļoti daudzās jomās - arī arhitektūrā. Smieklīgi izskatās tie viņa, kā "speciālista" spriedelējumi ( noskatījos raidījumu par Liepājas jauno koncertzāli ), laikam pirms raidījumiem sēž un visu no galvas iemācās. Es vienkārši nevaru tos viņa vadītos raidījumus noskatīties zinot, ka zoniņam nav pamatā nekādu zināšanu......vai mums trūkst speciālistu ar zināšanām ?

1.feb 2018 Atbildēt
Ko Ko Loko

mums netrūks speci ar zināšanām, mums pietrūkst speci, kas prot labi muldēt!

1.feb 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano atbilde Ko Ko Loko

Labi muld JEBKURŠ. Cita lieta, vai ēters domāts MULDĒŠANAI?

5.feb 2018 Atbildēt
Kaspars Ivanovs

kas jums nav galig pohuij kada stava ka vada slimo bars

1.feb 2018 Atbildēt
Sandra-trezina Sandra-trezina

Līdz šim domāju, ka tikai man netīk Ķibilds. Nesapratu, kāpēc. Tagad sapratu - augstprātība, nepamatotas pašpārliecinātības, pārākuma izstarojums. Viņa dēļ ar grūtībām noskatījos raidījumu, kas citādi bija interesants.

1.feb 2018 Atbildēt
Alda Raiskuma

Man Ķibilds likās augstprātīgs praktiski visa raidījuma laikā,diezgan nekorekts pašās beigās par Labvakariešu izskatu ( Diezin kā viņš izskatīsies, kad būs tajā vecumā). Un vēl tā kāja- nu tā burtiski mani traucēja vērot raidījumu, tik nepieklājīgi augstu uzcelta!!!!!!Labi, ka operators viņu šad un tad rādīja tuvplānā. Man kopumā ir patikuši Ķibilda raidījumi, bet šoreiz tā kāja .....

1.feb 2018 Atbildēt
Akselis Vairogs

Mārtiņš ir kolosāli pārvērties uz labo pusi... tie "čaļi" varēja nebūt, bet raidījums SUPER! Paldies visiem veidotājiem un, vispirms, Mārtiņam - turies čalīt"!

1.feb 2018 Atbildēt
Pēteris Mieriņš

neesmu ne par , ne arī pret šo personu ... ĶIBILDU , bet varu pateikt ... biju jauns , biju aktīvs ... visā toreiz atmodā , barikādēs pat neskatoties uz to ,ka izgāju cauri arī dienestam psrs armijai 1988( dec.)-1990 (nov.) . man ir tiesības pateikt par šo raidījumu ... SUPER !!! KAM NEPATĪK DRĪKSTĒJA IZSLĒGT TV . RAIDĪJUMS BIJA ĪSTI VIETĀ UN PAREIZI UN DIEZGAN PRECĪZI PARĀDĪTS VISS !

1.feb 2018 Atbildēt
Werrtyu Sgfjgkhl

Lelde, ļoti pareizi. Cilvēki vēlējās dzirdēt kritiku par esošo varu un tas bija viss. Attiesība par Vulfsonu galvenais jautajums-kapēc viņš nepalīdzēja Helsinki 86 un tiem jaunajiem kas riskējot ar savu dzivi uzsaka protesta gājienus, neiedeva viniemMolotova-Rībentropa dokumentu kopijas, kas varbūt novērstu šo drosmigo cilvēku izsūtīšanu no Latvijas un varbūt nedotu iespēju čekai sašķelt Helsinki 85. Tad kompartija tik viegli nepārņemtu TF vadību un Latvija būtu izvēlējusiez ziemeļvalstu attīstības ceļu

1.feb 2018 Atbildēt
Murrey

Daudziem nav paticis Mārtiņš. Manuprāt, gan viņš bija savā vietā. Nez' vai kāds to raidījumu novadītu labāk...

5.feb 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano

JEBKURŠ. kurš žargonā nekomunicē. Ir tāda lieta kā balss kultūra, kas ir ciešā sasaistē ar prāta kultūru un intelektualitāti. Šeit ne no viena, ne no otra ''ne smakas nebija''.

Ņemat piemēru kaut vai no Inkena jeb pārējiem diviem. Kas notiks, ja TV visi sāks kā publiskā namā uzvesties? Lai gan, TĀDS AR TĀDU.

5.feb 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano

Jā, patiesi, tā tipa žargons bija nepanesams, un tāds der tikai mauku mājā kā iekšā laidējs, nevis sabiedriskās televīzijas ēterā, kur nemitīgi bija jāizslēdz skaņa, šī rupjā un vulgārā tēviņa benefici filtrējot.Veci sirmi večuki, bet -lūk- viņš kā suņiem uzsauc, čaļi! Neatceros, ka kādreiz būtu runājis žargonā, lai gan publiskas intervijas nesniedzu.

5.feb 2018 Atbildēt

Komentēt