Komentāri: Auziņš velta skarbus vārdus mirušajam Pāvulam: Naudas trūkumā var vainot tikai pats sevi!

Gvido Skrubis

Pávuls bija gados un arí veselíbas problemas bija, Ivars Auziņš tu vel jauns esi spēka briedumā

12.jan 2018 Atbildēt
Dace Jākobsone

Pāvuls bija slavens,bet Tu.Nemaz visi Latvijā Tevi nepazīst

12.jan 2018 Atbildēt
Leons Sīlis

Kas Tu tāds ... ?

12.jan 2018 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Kas ir tāds Auziņš? Zinu tik, ka Auziņa gados Pāvuls jau bija slavens un mīlēts. Bet tādu auziņu,vai graudiņu, vai rudzīti par šādiem vārdiem vien neviens nemīlēs Latvijā. Virvju vijējs tāds!

12.jan 2018 Atbildēt
Brigita Kabuce

Atvainojos, bet kas tas Auziņš tāds ir? Pirmoreiz dzirdu par tādu aktieri. Pirms kritizēt tautā cienītu un mīlētu mākslinieku, pamēģiniet nodzīvot līdz Pāvula vecumam un iemantot tādu pašu slavu un tautas mīlestību!

12.jan 2018 Atbildēt
Normunds

Kas Tu tāds esi,auziņ?????????? S...ds uz kociņa!Ja ne bez kociņa... Nevajag sevi salīdzināt ar Latvijas teātra grandiem!!!

12.jan 2018 Atbildēt
Normunds

++++++++Tādu auziņu dzirdu pirmo reizi!Ej prom no teātra mākslas un ''nemaisies kā peļu sūds pa putraimiem'' ! EDUARDU atcerēsies paaudžu paudzes,cerams,ka tevi nezinās pat tavas dzīves laikā!!!!!!!!!!!!!! pi...rass tu tāds!!! P.S. Pat ''pi...rass'' tu esi pelnījis ar mazo burtu!!!

12.jan 2018 Atbildēt
Ani Elaig

Muusdienu pirkt-paardot sabiedriibas produkts. Aktieris ? Nu, taads pats kaadi tagad zhurnaalisti, rakstnieki, muuzikji. Viens liels balagaans, kur no maakslas ne smakas. taapat kaa no kultuuras, inteligjences. Kaut kaads tur kanjepju, lai neteiktum marihuaanas audzeetaajs :))) atljaujas kritizeet tautas miileetu aktieri. Fui...

12.jan 2018 Atbildēt
Daina Dainaa

...eju uz teātriem regulāri, bet par šādu auziņu dzirdu pirmo reizi. Un nespļauj auziņ akā, no kuras pašam būs jādzer, ja pensiju piedzīvosi... Izdari kaut 1/5 daļu no tā, ko Pāvuls savulaik teātrī un kino, un tad taisi muti vaļā...

12.jan 2018 Atbildēt
Ilze Treimane

Pilnīgi piekrītu Jūsu teiktajam.

13.jan 2018 Atbildēt
Agris Kalnins

Par aizgājejiem nevajag runāt sliktu.

Tie bij citi laiki ,un nesalīdzināt tos laikus ar tagadējiem.Varu pateikt vienu,to ko aktieris ir parādijis filmās,teātros un ttt.

Parādi pats ko vari izdarīt,ja esi aktieris tad uz priekšu.Parādi sevi no labās puses ja tik talantīgs esi.

Sēž laukos audzē kaņepes.Vienu gadu sausums tavā laukā,uznāks un pats būsi uz bankrota sliekšņa.

Eduardam Pāvulam lai vieglas smiltis.Bet viņa priekšā cepuri nost par ieguldīto darbu,un par viņa filmām ko varam skatīties šo balt dien.

13.jan 2018 Atbildēt
Armands Skarbulis

...marihuāna ir laba lieta ,bet par spēlēšanu-PĀVULS mūža nogalē ar BRĪZI un VEIDEMANI spēlēja-par naudu, tepat Latvijā pārpildītos k/n,cik nopelnīja naudas nezinu,...bet lai tirgotu "kaņepes",protams jāzin valodas un aģentus...

13.jan 2018 Atbildēt
Aina Fabriciusa

Tu puišeli, domā ko runā! Pāvuls bija slavens un tautā atpazīstams mākslinieks, bet kas tu esi, nekas!

13.jan 2018 Atbildēt
Enrico Mantales

Solveiga Pelnēna-kas ir Auziņš?.....Auziņš ir kaņepju audzētājs,un kaut vai TIKAI TĀPĒC Jums ir viņu jāciena!

15.jan 2018 Atbildēt
Verners Gailiss

Griķīti, tu stulbs un vēl stulbāks! Tu pat neesi Pāvula purkšķa vērts!!! Klauns un kretīns. Neesmu tevi redzēji, ne teātros, ne filmās. Ā, nu tu varbūt massavikos piestrādā

8.jūl 2019 Atbildēt

Komentēt