Komentāri: Streičs par labdarību Latvijā: Tajā ir milzīgi daudz egoisma un paštīksmināšanās

Vilnis U-s

Piekrītu Streiča k-ga teiktajam par attieksmi pret bērniem, bet baidos, ka tā būs kārtēja "saucēja balss tuksnesī"

2.jan 2018 Atbildēt
Nils

Streiča kungs ne tikai tas ko tu izteici, bet galvenais biznesa projekts tiem kas to organizēja..Vai stikla angārs domu laukumā un puišiu dežūras bija par velti. Un

visi pārējie kas iesaistījās šajā biznesa projektā. Man ir lielas šaubas vai tie ziedojumu naudiņa nonāks tur kur tiem jānonāk. Kā darbojas visas tās labdarības organizācijas, mēs jau zinām. Neatkārtošos. To es uztveru kā tās pašas nabadzīgās tautas aptīrīšanu.

Dimantes iesaitīšanās

2.jan 2018 Atbildēt
Armands Kravalis

Pilnīgi piekrītu Streiča kungam! Diemžēl šo ''labdarīgo eņģeļu'' organizāciju un biedrību ir tik daudz, tur tik daudz liekēžu, tik daudz par reklāmām un par visu ko citu, ne par to, lai reāli palīdzētu. Cik patīkami būtu, ja iepriekšējā gadā valdībnieki miljonus atdotu bērniem, nevis sev prēmijās. Tad varbūt viņi būtu cienījamie deputāti, nevis DĀRGIE deputāti, jo viņi mums ļoti dārgi izmaksā.

2.jan 2018 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Pilnīgi piekrītu Streiča kungam! Un vēl. Es uzskatu, ka valdība, gribēdama tikt vaļā no problēmas ar bērniem, kurus valstij jāuztur- tas ir- valsts bērniem, ļoti gudri un viltīgi, ar kampaņu un ziedojumiem - nezin kam un nezin kad tie nonāktu vajadzīgajā vietā, tagad berzē rokas cerībā, ka viss notiks tāpat kā ar skolām. Skolas likvidē, jo valsts nedos subsīdijas pašvaldībās, kur maz skolēnu! Slēdz skolas pilsētās, jo par maz skolasbērnu. Un slēdz slimnīcas, apvieno neapvienojamo! Daudzas lauku slimnīcas cīnās par pastāvēšanu un katru pēdējo gadu sēž kā uz pulvermucas. Un viss tik tādēl, lai no valsts nebūtu jāizdod līdzekļi! Un tos nabaga bērnus drīz izsolīs kādā labdarības izsolē, kur nezin kas un nezin kādai vajadzībai tos bērnus paņems! Uz laukiem- lai padarītu par kalpiem par vēdera tiesu! Pilsētā, lai pieskatītu mazākos. Mazākos - varbūt sava prieka pēc, nedomājot, cik tā ir liela atbildība. Jo no paša sākuma ir doma, ka, ja neizdosies vienā ģimenē- varēs nodot citai! Necilvēcīgi! No sākta gala necilvēcīgs projekts pret bērniem, kam nav, kas viņus aizstāvētu!Ko Ēlerte klusē? Ko saka tiesībsargs? Es šeit nemaz neskāru jautājumu par to, ka dažai " ģimenei"pietrūkst naudiņas priekš savām vajadzībām- lūk izeja!

2.jan 2018 Atbildēt
Inta Zirnīte

Uztaisīja labdarības akciju un...ja viena bērna uzturēšana bērnu namā izmaksā 1200 euro mēnesī,tad kādu naudiņu valsts atvēl audžu vecākiem? Kārtējā slaukšana

3.jan 2018 Atbildēt

Komentēt