Komentāri: Liepniekam riebjoties Ziemassvētki un to svinētajus pielīdzina ''bezdomu lopiņiem''

Sandris Krīgers

patiesībā jau tā tas arī ir, tomēr ieteiktu liepniekam netā palasīt ko viņa "riebjās" liecina par viņu pašu.... psiholoģisku aizpriedumu un mazvērtības kompleksu nomākts indivīds

24.dec 2017 Atbildēt
Imants Imants

Man riebjas Liepnieks un vispār, būt labāk, ja viņš pārdozētu un beidzot noķertu savu mūžīgo kaifu. :-P

24.dec 2017 Atbildēt
Normunds Vīksna

Kas nu kuram tuvāks.Liepniekam Zsv asociējas ar materiālo, savu aizvainojumu par sava sociālā statusa degradāciju nogrūžot uz apkārtējiem, viņus publiski aizvainojot.Spogulī paskaties, domu gigant. Dvēseli redzi? Varbūt neredzi tāpēc, ka pārdevi?

24.dec 2017 Atbildēt
Haralds Ozols

Piekrītu

24.dec 2017 Atbildēt
Rolfs Bokmelderis

Ziemassvētku labākā dāvana ir prieks un sirdsmiers. nav jau vienkārši jāskraida pa bodēm un jāmētājas ar naudu. Tuviem un mīļiem cilvēkiem dāvināt ir arī prieks pašam. Skaistas dāvanas var iegādāties netā, dāvināt var grāmatas, biļetes uz pasākumiem, kurus apdāvinātais noteikti gribētu apmeklēt, arī saimniecībā noderīga lieta, ja tā izvēlēta pārdomāti, iepriecinās tuvu cilvēku. Bezdomu lopiņam protams viss ir pofig, un viņš tērē liekus resursus - galvenokārt līdzcilvēku garīgos resursus rakstot netā tādus komentārus kā J L. Pats laikam sen nav saņēmis no kāda mīļa cilvēka no sirds sarūpētu dāvanu. Izsaku līdzjūtību!

24.dec 2017 Atbildēt
Ivars Brinkevics

Grinča kungs, nevajag savas bērnības apdalītību publicēt kā nepatiku pret piedošanas svētkiem, kuri tieši otrādi - savieno ģimenes un vairo cilvēkos prieku.

Visiem ir pohuj, ka jums viņi nepatīk, varat vārīties savā sulā tālāk - nepatīk - nepis prātu citiem un dari kā patīk tev!

24.dec 2017 Atbildēt
Pilnīgs Pojebs

Liepnieks bērnībā apdalītais! Ha,ha! Vot šitādi te uzspiež savu viedokli visiem un liek domāt, ka ir pareizie. Ej taču , nodročī ar savu viedokli!Liepniek,

25.dec 2017 Atbildēt

Komentēt