Komentāri: Slavenībām šķiet, ka ar Latvijas pensiju var ''tikai pakārties''; Pauls vēlas 5000 eiro mēnesī

Arnolds Purins

Smiekligi, ka Paulam 800. Par tadu darbu, ko vins veicis- 5000 minimums.

17.okt 2017 Atbildēt
Aina Udre

Tas nav smieklīgi tas ir nožēlojami ka Paulam ir tikai 800 eiro ņemot vērā ka tiem kas tai pat laikā Latviju ir tikai apzaguši, pensijas ir vairākos tūkstošos(llaikam jau zagt ir ļoti grūts darbs, 24 stundas diennaktī jādomā kā vairāk tautu apzagt)

17.okt 2017 Atbildēt
Ainars Pupedis

jā un Pauls nebij tautas partijā , sēdēja un piķi saņema a ko čīkst

22.okt 2017 Atbildēt
pēteris

Man pielika 14 eiro un esmu bezgala laimīgs!

17.okt 2017 Atbildēt
Jānis Pakalnišķis

Man nav ne jausmas, kā izvērtēt, cik lielu pensiju pelnījuši Raimonds Pauls vai Uļjana Semjonova. Bet sēž kaut kur kaut kāds gogoliskais ierēdnis un ieraksta: Paulam - € 800; Uļai - € 300, Lapčenokam - € 140 utt. Jo to nosaka likums!

To pieņēmuši tie, kas pirmie ir apsveicēju rindās, ja mūsu sportistiem ir panākumi starptautiskās arēnās. Tam pašam ierēdnim par prieku, "vienu dziesmiņu par prieku", rakstījis Raimonds, dziedājis Viktors. Bezgožu vara pazemo ne tikai Latvijas izcilības, līdz savam nekulturālajam līmenim viņi nonivelē arī mūs, kuriem atliek vien noplātīt rokas, jo tāds ir likums. Likums, kuru pieņēma tie, ko mēs paši labticībā un cerībā ievēlējām.

17.okt 2017 Atbildēt
Arvīds Lapiks

Šoreiz Paulam nebūs taisnība.

Sociāla budžēta uzdevums un mērķis ir sociālā taisnīguma un vienlīdzības iedibināšana.

Sociālais budžets nedrīkst pildīt komercbankas funkcijas.

Par nožēlošanu Latvijas soc. budžēts ir veidots kā finanšu piramīda. Līdzīgi MMM vai baltijas bankai.

18.okt 2017 Atbildēt
Anita Bruzuka

++++++++ valsts pensijai nav jābūt algas kompensācijai, bet tomēr jābūt tik lielai, lai var paēst un samaksāt par dzīvesvietu minimumu un mazliet klāt priekš citām sociālām vajadzībām. Tādas glupas sistēmas nav nekur citur, kad var saņemt nenormālus tūkstošus vieni, bet citiem par tādu pašu nostrādāto laiku ir centi ar astīti.

19.okt 2017 Atbildēt
Rita Kalniņa

Nu pensijas jau varēja arī uzkrāt pensiju fondos kā to arī dara tie, kam ir iespēja. Ja Paula kungs būtu vairāk iemaksājis pensijai, nevis glabajis naudu Krājbankā, tad būtu 5000 pensija.

20.okt 2017 Atbildēt
Eduards Suss

Cik tagad saņem bijušie LR prezidenti? Un cik Pauls? Jā visu prezidentu labumu, ko viņi deva Latvijai, saliktu kopā, tas kaut drusciņ līdzinātos Paula sniegumam?

22.okt 2017 Atbildēt
Aris Ramats

Devums, ne devums, cik nomaksāji, tik saņem! Kad šie bagātību prasītāji argumentēs savas vajadzības? KAM vajadzīgas tādas summas? Vēders viens, rumpis neaug vairs, dzīvot ir kur. Auto arī. Nu kam , kam vajag 5 štukas mēnesī? Priekš kazino, jā, tam par maz....

10.nov 2017 Atbildēt
GŪRIJS BULLE

Nav muļķības un ir visai sūra patiesība. Man ir 44 gadu darba stāžs. Aizejot pensijā man pavēstīja, ka man pensiju rēķinās no 1998-1999 gada. Tajā laikā mēs būvējām savu biznesu. Bankā tika ieķīlāts viss, neņēma par galvojumu tikai mūsu miesas. Par algām tūkstošos, tad i domāt nevarējām. Viss tika ielikts attīstībā, ražošanā. Tagad pensija 280 EUR. Izrādās, ka tas ko maksājām pēc 2000 gada ir tikai piemaksa par stāžu. Mans uzņēmums, tajā skaitā arī es, katru gadu valstij nodokļos samaksā 200 000-300 000 EUR. Pensija - nabaga pabalsts. Piekrītu paustajam, vajadzēja zagt un tagad dzīvot zaļi.

Dieva acs redz visu, atmaksa, taisnība atnāks!

Dievs Svētī Latviju!

18.nov 2017 Atbildēt

Komentēt