Komentāri: Ikdienā lieto facebook? Lūk, ko skandalozais Dimiters domā par to

Santa Balode

Piekrītu.

29.sep 2017 Atbildēt
Gunars Jakobsons

Kā vienmēr-kāds piekritīs,kāds nē. Es gan pie šī jefiņa skolā neiešu...

29.sep 2017 Atbildēt
Rita Bobkova

Un arī kurcošs varžu dīķis.

29.sep 2017 Atbildēt
Dzintra Lice

Patiesi cienot arī šādu uzskatu - kā Jūs to secinājāt? Ja kaut kas nepatīk, tam ir iespējams nepievērst uzmanibu un priecāties par lietām, kas sagādā prieku.

29.sep 2017 Atbildēt
Aija Rozena

Tiešitā, Dzintras kundze. Var jau būt, ka Kasparam ir daļa taisnības. Jautājums, vai/kāpēc tad viņš pats lieto šos tīklus. Jāsaka, ka arī es līdz šim biju visai skeptiska. Taču tagad saprotu, ka tas ir brīnišķīgs veids kā komunicēt un ātri saprast, ko dažāda vecuma, izglītības u.tt. cilvēki domā, kas viņiem rūp vai sagādā prieku. Un, ja kāds arī kaut ko izskaistina, mani tas neuztrauc. Te ir tas pats, kas ar visām citām ziņām, pašam jāskatās un jāvērtē...

30.sep 2017 Atbildēt
Solveiga Smilga Kozarevska atbilde Aija Rozena

Piekrītu šim viedoklim! Katrs atrod to, ko meklē un ierauga to, ko grib ieraudzīt...

3.okt 2017 Atbildēt
Normunds Timsans

Vai tik šis gudrinieks joprojām nav līderis Latvijas Idiotu Topā ? Varbūt , ka nokrities. bet 1000 milidimiteri = 1 dimiters pat krievu baznīcā. P.S. milidimiters(mdm) - Vislatavijas stulbuma mērvienība Ceha(CHS) sistēmā.

30.sep 2017 Atbildēt
Normunds Kaktiņš

Atbalstīt agresorus ir antikristīgi.Vai ne biedri Dm ...

1.okt 2017 Atbildēt
Ginta Linmeijere

100% piekrītu Kasparam!!! Un tagad jau pilnīgi droši dzēsīšu savu profilu Facebook. Esmu Facebook kopš 2014. gada un tas, kas tur notiek, mani tracina. Tur "dzīvojas" vai nu nerealizējušies augstprātīgie, vientuļie, pārgudrie, vai nelaimīgie, pamestie, vai sociāli "aktīvie", kuri klātienē vispār nevar pārspļaut pār lūpu.

3.okt 2017 Atbildēt
Mārīte Bērziņa

Gan piekrītu, gan nē. Tur dzīvojas ļoti ļoti dažādi cilvēki. Cilvēki tas ir labi, viņiem var stāstīt par Jēzu! Jebkur...arī Facebook. Kā nu kurš Facebook lieto...vai tiešām ir jāskatās tik uz to kas ļauns..Caur Facebook var nākt arī Dieva svētība - kad man trūkst kaut kas, Facebook ir instruments Dieva rokās - es uzrakstu postu un Dievs mani svētī caur cilvēkiem. Slava Jēzum!

4.okt 2017 Atbildēt

Komentēt