Komentāri: Klimovičs: Latvietēm jāprecas tikai ar islāma ticīgajiem

Edgars Jakobsons

Liekas ka Klimoviča kungam nav realitātes sajutas vai viņš neko nezin par austrumu kultūru un tradīcijām. Novēlu piedzimt viņam austrumos par sievieti - lai izjūt realitāti :)

15.aug 2017 Atbildēt
Daiva Gaišā Narbutaite

Vai Klimoviča kungs zina ko nozīmē būt īstam vīrietim, lai gaidītu no sievietēm tādu uzvedību.. Domāju, ka šis vīrietis gudrāks-nu kā var nesaprast, ka sieviešu īstā sūtība un sievišķība negribot zūd īsto vīriešu trūkuma dēļ... un ja runa ir par latvietēm, tad tām visos laikmetos ir bijusi liela loma ģimenē..nu neesam mēs austrumnieki

15.aug 2017 Atbildēt
Ivars Brinkevics

Klimoviča kungs Jūs esat pie veselā saprāta?

Kādus preperātus Jūs lūdzu lietojiet? Gribētos arī pamēģināt!

15.aug 2017 Atbildēt
Aldis Petrevics

Teikšu tīri latviski, ej taču PADIRST.... Prātiņ nāc mājas....

15.aug 2017 Atbildēt
Valdis Kanepe

Redz kāds paradoks itkā izglītots ,bet izglītība(augstskola) nav apdrošināšanās polise pret Dumjību ! Tā ir iedzimta ,pārmantojas. Kas ir islams un kādas tad tradīcijas kāda vieta tajā ir Sievietei...Iesaku palasīt un paskatītīs dok.fil. -angļu mēlē -skarbi .Ko var grībēt ka islams ir vienīgā no ticībām kura nespēj pielāgoties laika ritmam un pamatoti atrodas citā laika joslā -12 gs. Tapeic jau sastopam alu cilvēkus ,bet domājam ka tie ir -Homo Sapiens.

15.aug 2017 Atbildēt
Elina Lice

Domāju, ka šis nav viedoklis, ko tiražēt. Bet vispār ir skumji redzēt, kā cilvēks degradējas un , protams, savu uzskatu paušanai meklē tribīni... Vispār jau līdzīgi domājošo, tostarp, ar augstāko izglītību, neatkarīgi no ticības vai neticības vai konfesijas, varētu būt vairāk, kā gribētos domāt. Ir bijusi saskarsme - nekas patīkams. Sākumā, tas, protams, šokē... Ir daudz inteliģentu personību, kurus vērts intervēt un, kuru skatījumi tiešām var rosināt uz pārdomām - gan par laiku, kurā dzīvojam, gan sabiedrību un, protams, tiem pašiem dzimumu jautājumiem.

15.aug 2017 Atbildēt
Ivars Igaunis

Atradies režisors un sazin kas tur vēl.Ķerts un tas ir skaidrs.Viņam ,kā nelatvietim un nejēgam latviešu kultūras izpratnē,vajag turēt savas žaunas.

15.aug 2017 Atbildēt
Prieka Pundurs

P1mpis ar ausīm tas Klimovičs.

15.aug 2017 Atbildēt
Haralds Elceris

"TādU sievieŠU ir ļoti daudz pasaulē,". reiz Roberts vissakarīgāk no visiem, kuri bija ielīduši TV, izteicās. ne šoreiz..

16.aug 2017 Atbildēt
Mara Treiberga

vai tad nav jāprecas aiz mīlestības vai vismaz kopīgām interesēm, nevis aiz zootehnikas?

16.aug 2017 Atbildēt
Silvija Bella Bella

Vinš arvien dzīvo kādā sevis veidotā psihodrāmā, no turienes arī kājas aug"gudrībai" ...

16.aug 2017 Atbildēt
Gaida Vudika

Ja piekritusi jūsu spriedumam bet tikai ja jūs . Eiroviri varēsiet savas sievas uzturēt tāpat kā viņi nevis mūsu sievietes jau sen ir 3#1 tas ir sieva māte aukle un ++mīļākā vīram un apkopēja un darba zirgs

17.aug 2017 Atbildēt
Eteri Siharulidze

Realitātes sajūta viņam noteikti ir, jo šeit latvietes esam izlutinātas! Esam pašpietiekamas, egoistiskas. Gribam dzīvot sev, nevis sēdēt mājās un nodarboties ar ģimeni! Austrumu un dienvidnieku sievietēm ir citas prioritātes, proti, ģimene pirmā vietā! Par to nevar vainot sievietes šeit. Latvijā lielākoties esam audzinātas savādāk. Arī vīrieši tur ir savādāki, jo ģimene viņiem ir pirmā vietā! Kaut gan teikts, kad pretpoli pievelkoties..

20.aug 2017 Atbildēt
Ivars Tālkalns

Domāju, ka Kļimovičam ir jāpiš nahuj uz kādu islamticīgo valsti, citādi viņš drīz var radīt draudus pats savai dzīvībai! Ar tādiem izteicieniem var arī Allahu dabūt redzēt ātrāk nekā paredzēts.

21.aug 2017 Atbildēt

Komentēt