Komentāri: Vai Kariņam tiešām Viņķele bija jāatlaiž TIEŠI TAGAD?

Ilze Baltais

Viņķeles k-dze lieliski un ciniski piekopj 90-jos gados plaši pielietoto opozīcijas partiju darba stilu - sasteigt/novilcināt. Abos gadījumos auglis ir neēdams. Neticiet - pagaršojiet!

Šajā situācijā skaidri izpaudās PAR vēlme gāzt Kariņu. Proti: Viņķeles k-dze "stiepj gumiju", Pabriks "uzmet" Premjerministru. Uzdrošinos to apgalvot, balstoties uz medijos izskanējušo viedokli par "Pūce - premjerministra krēslā".

Ne mirkli neapgalvoju, ka Viņķeles k-dze nebūtu zinoša un savu darbu nepārvaldoša. Tieši tas arī ir patiesais arguments, kādēļ viņa "stiepa gumiju", neatklājot, kā interesēs to dara. Grib ieriebt Kariņam, ieriebj savai tautai!!! Ko tauta viņai pāri nodarījusi?

7.jan 2021 Atbildēt
Arguts Irnests

Ilze laikam mums tik dumjš premjers Latvijā nav bijis ,kā Kariņa kungs.

8.jan 2021 Atbildēt
Egils

Katrs tagat glābs savu amatu ka varēs,jo saprot ka būs baigie mēsli.Tak vienalga kas tur krēslos sēdētu,saņemot tādu atbalstu no eiropas,pilnīgi nospļauties uz parasto tautu.

8.jan 2021 Atbildēt
Elisa Meijere

vinķele bija jāatlaiž jau agrāk. Karinš viennozīmīgi pareizi izdarīja atlaizdams to čammu, kam nav situācijas sajūtas, kas neprot ātri domāt un pieņemt lēmumumus laikā

9.jan 2021 Atbildēt

Komentēt