Komentāri: Vēstījums sejas masku nīdējiem

Jozefs

Marta biju gatavs lietot masku, bet, tad, uzzinaju, ka maskas nepasargā no virusiem, it seviski no covid, tad jega nesat, tikai, lai butu gudra aita. Sk. www.ptac.gov.lv/lv/news/elpos...atisanas-laika

5.nov 2020 Atbildēt
Toto Li

Ne jau sevis aizsargāšanas pēc tev jānēsā maska, bet tāpēc, ja gadījumā esi slims(un to tu nevari zināt), aizsargātu citus no vīrusa izplatības vidē, kas klepojot bez maskas, izplatās daudz, daudz plašākā mērogā.

Easy.

5.nov 2020 Atbildēt
ANDRIS SAULITE atbilde Toto Li

TUMSONĪBA --ELEMENTĀRA MATEMĀTIKA VIDUSSKOLAS LĪMENĪ PIERĀDA KA VOSI CENTIENI IEROBEŽOT VĪRUSU IR AR ZERO EFEKTIVITĀTI -- ĻOTI TUVU NULLES VĒRĪBA IR COVID IEROBEŽOJUMIEM--- PRAKTISKI JEBKUYRAS KARANTĪNAS,DISTANCES ,MASKAS ,TESTĒŠANU EFEKTUS GANDRĪZ JAU APNULLĒ 2 MOMENTI -- ILGAIS INKUBĀCIJAS PERIODS UN TAS Ka vīrusa viela saglabā savas īpašības vairākas stundas ārpus dzīvas plaušu epitēlija šūnas ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- tāpēc ir bezjedzīgi izvairīties cerot uz maskām un mirkt dezolīdzekļos --- vienīgais racionālais ir vajadzības gadījuymā ārstēt savu gļukaino biorobotru --- nekarot ar vīrusu -nevazāties pa testiem --momentā parādoties SARS simptomiem IN LEGE ARTIS profilaktiski neļaut imunsistemai turpināt demolēt plaušu epitēliju par kotlešu masu un barotni baktēriujām, neļaut imūnsistemai aptrakušajai sagānīt eritrocītu hemoglobīna spēju nest skābekli un ar antibiotiķiem totāli uz nedēļu divām izkaut visas baktērijas lai bakteriāla pneimonija nesākas -- nevis kā idiņiem simptomātiski plāksteretioes ar tējiņām un paracetamolu komplikācijas un bakteriālas pneimonijas gaidot -- lielā daļa smago covid ir šadas plāksterēšanas augļi -- ==================================================================== normāli ģimenes ārsti parādoties smagam ars sindromam momentā izraksta receptes un pabiedē ''ja tu momentā un ļoti kārtīgi nesāksi un neturpināsi dzert antrbiotikas un tavegilu tev pēc divām dienām bvūs abpusējs plaqušu karsonis '' --- ideāla stratēija pie ARS -gripām un covidiem un vispār vīrusu sezonā ==ātra°°°°efektīva pārslimošana bez komplikāCIJĀM LIELĀKOTIRESU -- GRIPA NEDEĻU = UN BEZ VĀRGUĻOŠANAS PĒC TAM NEDĒĻĀM UN MĒNEŠIEM

6.nov 2020 Atbildēt
Dace Āboliņa

Jā,tā domā un rīkojas civilizētas sabiedrības pārstāvji ,kuriem svarīgi būt uzmanīgiem pret līdzcilvēkiem ,ne tikai sava "ego" apmierināšana.

5.nov 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Kundze, Juus meghinat sagriezt visu, ar kaajaam gaisaa. Runaajot par degradeejosho sabiedriibu,Juus , sho sabiedriibu, censhaties slaveet. Shodienas sabiedriiba, involuucijas celhaa, ir palikusi bez imunitaates. Imunitaate un apzinhas speeks (izpratne) ir atkariigas no dveeseles speeka. Jau vairaakus gadus atpakalh, profesors Korotkovs ir pieraadiijis, ka aura, patiesiibaa ir dveesele. Shodienas dveeseles ir klhuvushas tumshas un mazinaajushaas izmeraa. Visi grib atrast vainu aareejaa pasaulee, bet vaina jaameklee sevii. Medikhi nesaprot kas ir imunitaate. Esmu vairaakkart piedaavaajies uz peetiijumu. Esmu rakstiijis pat uz redakciju, bet nevienam no varenajiem, tas nav vajadziigs. Arii Juus izteicaat apvainojumu konkreetai iedziivotaaju dalhai, bet jaasaak no sevis. Mekleejiet vainu sevii.

5.nov 2020 Atbildēt
ANDRIS SAULITE

NELIKT MSASKUY UN APGAISMOT LĪDZCILVERKUS AR ARGUMENTIEM PAR MASSKU BEZJEDZĪBU UN IRRACIONĀLUMU IR UZMANĪBA UN MAKCSIMĀLA CIEŅA PRET TIEM -- MĀCXT LĪDSZCILVEKUYS RACIONĀLU STRSATĒĢIJU IR UZMANĪBA UNNCIEŅA PRET LĪDZCILVEKIEM -- TAS RACIONĀLUMS SAGLABĀS DAUDZ VAIRĀK DZĪVĪBU NEKĀ DEBILA IRRACIONĀLA PAKLAUSĪBA NEKOMPETENTĀM UN NBEZATBILDĪGĀM POLITIUSKĀM PERSONĀM

6.nov 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Visu varenie , veelas sagriezt visu ar kaajaam gaisaa. Maska ir dreebes filtrs, kursh nelaizh cauri aerojonus (joni ar "-" ziimi.).Jau sen ir veikti Chizhevska peetiijumi ar dziivaam radiibaam (balozhi, trushi, zhurkas), kuros ir pieraadiits, ka , caur drebi vai vati, filtreets gaiss , nes naavi dziiviibai. Trusis, protams, ir vaajaaks par cilveeku, bet, neskatoties uz to, ja asinis nepiegaadaa energheetiskos laadinhus orgaaniem, tad orgaanu darbiiba vaajinaas. Cik ilgi var iztureet cilveeks, taadu peetiijumu nav. Ir zinaams, ka dziivojot kalnos, kur jonu skaits ir daudz reizhu lielaaks kaa zemienee, cilveeki dziivo ilgaak.

Pie tam, viiruss , aarpus khermenha, nevairojas. Tas ir pieraadaams lhoti vienkaarshi. Viiruss , elpvadaa tiek ievadiits ar vagusu (klainhojoshais nervs). Tas ir pieraadaams, pievienojot sensoru elpvadam, vietaa kur pienaak vaguss.

5.nov 2020 Atbildēt
Toto Li

Cilvēki kalnos dzīvo ilgāk tāpēc,ka viņu sirdis ir vairāk trenētas, salīdzinot ar zemienēs dzīvojošajiem. Tā teikt, piespiedu kardotrniņš katru dienu.

Masku dēļ ķirugi un māsas mirst un tāpēc Latvijā trūkst..

5.nov 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Toto Li

Treninhsh ir slodze. Jo lielaaka slodze, jo vairaak atnhem energhiju. Spilgts piemeers ir slavenaa Latvijas basketboliste Ulhjana Semjonova. Visiem zinaama ir arii shkheepu meteeja Luusha, beediigaa dziives nogale. Treninhsh nenes veseliibu.

Kungs Toto Li, litu buutiibas izpratne, ir atkariiga no apzinhas speeka. Apzinhas speeks liecina arii par imunitaates speeku.

6.nov 2020 Atbildēt
Melānija

Ļoti pareizi sacīts,nav maskām ne vainas,un to laiku,cik nu cilvēks pavada veikalā,vai satiksmes līdzekļos,nevar teikt,ka kas ļauns notiks,aizsargā sevi un citus ne tikai no Covid,bet arī citiem rudens vīrusiem.Galvenais nesaslimt un būt veseliem.

5.nov 2020 Atbildēt
ANDRIS SAULITE

lai tev notiek kā esi ticējusi

6.nov 2020 Atbildēt

Komentēt