Vai attiecības tiešām jākārto publiski?

© pixabay.com

Nav jau noslēpums, ka mūsdienu sociālo tīklu laikmetā publiskām personām visai grūti noslēpt to, kas notiek viņu privātajā dzīvē. Bet ko darīt, ja šīs slavenības pašas pat nevairās slēpt informāciju un metas publiski šķetināt "laulības dzīves ainas"?

Kamēr Krievijas mediji steidz vēstīt par to, ka oficiāli šķirta basketbolista Jāņa Timmas un viņa sievas Sanas laulība, tikmēr pati daiļava publicējusi ierakstu, dodot mājienu, kurš tad īsti rūpējas par abu atvasi. "Citiem prioritāte ir slava, tikmēr es esmu aizņemta ar savu mazo eņģelīti, radot viņam bērnības dienu atmiņas," raksta Sana.

Nevar jau apgalvot, ka komentārs veltīts bijušajam vīram Jānim, tomēr varētu tā domāt. Pēdējo nedēļu laikā viņš biežāk publicējis ierakstu, kurā redzams kopā ar jauno mīļoto Annu Sedakovu, nevis dēlu.

Protams, sabiedrībai interesē, kas tad notiek šo cilvēku dzīvēs, bet šoreiz varbūt vietā būtu vecais, labais teiciens par to, ka "ja tev nav nekā laba, ko pateikt par otru, labāk neko nesaki?" Var jau saprast, ka vienam pret otru šādos brīžos ir dusmas, aizvainojums, bet vai nebūtu vērtīgāk sevis un savas atvases dēļ attiecību šķetināšanu publiski atstāt otrajā plānā?

Svarīgākais