Komentāri: 5 neuzticīgākās zodiaka zīmes

Dzēsts lietotājs

Esmu pārliecināts,ka tuvākajā laikā iepazīšos ar īstu lauvveni. Dīvaini,bet man tā liekas.Ar blondīni kurai mati līdz pleciem un kurai nevis labās,bet kreisās rokas zeltnesi žņaudz zelta gredzentiņš. Laikam'' kukuška ''aizlido? Man tā dažreiz ir.

8.mai 2021 Atbildēt
Anna Toll

Nevaru pārvarēt sievišķu ziņkārību un nepajautāt - Dzintar, nu kam to gredzenu vispār vajag?!?

Es "neizfiltrēšos" :( - Zivs ar gariem, sarkaniem matiem un tīru oficiālo vēsturi, ne labos, ne kreisos pirkstus "metalaloms" nežņaudz.

8.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Anna Toll

Sievietes runā vienu ,bet dara citu. Tā bij ,ir un būs. Negribu nozīmē gribu,ja saka puķes nav jādāvina,tātad jādāvina,ja saka nepatīk,bet īstenībā tātad patīk.Ja saka gribu sportisku,nepīpējošu un gudru vīrieti ,tad noprecēs glupu dzērāju .Ja saka ...precēties negribu,bet īstenībā to grib un pie tam mežonīgi!!!.Ja tu saki,ka ''metaloloms'' ,tātad tu esi vai šķirtene ,vai vecmeita.Un to '' metalolomu '' gribi ,pat mežonīgi !!!!

9.mai 2021 Atbildēt
Anna Toll atbilde Dzēsts lietotājs

Labi, labi, Dzintar, pieņemsim, mani atkodi, bet... kāpēc TEV gribas šķirteni? Tas ir kāds fetišs? Gribas tak labāk izprast vīrieša psiholoģiju... :))

9.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Anna Toll

Atkost var daudz ko,ja domā loģiski.Un kā tev liekas vai mēdz būt simpātiskas blondīnes ar matiem līdz pleciem kuras nekad nav bijušas precētas un ir vecmeitas ?Saproti ir kā....ja ienīst slaidās sievietes tātad pašai liekais svars ir,ja ienīst fotomodeles un tās vienmēr brāķē tātad pati nav apmierināta ar savu ārējo izskatu ,ja visus precētos vīriešus brāķē pēc izskata tātad vecmeita ,ja saka da nafig tie bērni vajadzīgi,tātad pašai bērnu nav ,bet grib tos ,ja saka ,ka tērē naudu dārgām mantām, tātad drīzāk melo un ar naudu ir švaki,bet grib celt savu prestižu un tt. Saproti ,ka nekad neviens vecis kurš ir turīgs neteiks ... es aizbraukšu uz Rīgu sapirkt dārgas drēbes un vēl kaut ko dārgu.Tā saka tie kuri īstenībā ir ubagi.

10.mai 2021 Atbildēt
Anna Toll atbilde Dzēsts lietotājs

Gan jau ir arī simpātiskas blondīnes, kuras nekad nav bijušas precētas. Ir sievietes, kas vienkārši nemāk uzsist sev cenu, līdz ar to paliek mūžīgo mīļāko statusā. Un tad var pusmūžā attapties kā vecmeitas, kurām to veču vēl vairāk kā gadu...

Bet par visu pārējo Tev piekrītu.

10.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Anna Toll

Zini tās kuras ir? Tās kuras pašas nezin ko grib. Senos laikos es tādā čudā iemīlējies biju līdz ausīm.Muļķis ,aizsūtiju viņai milzīgu grozu ar baltām rozēm,pat paldies nepateica,norēja kā suns pastnieku (neuzbāzos nemaz,dzīvoja viņa lauku mājā viena,tiko

māte nomirusi bij šai )sajūta bija tāda it kā es būtu mētelīša virinātājs. Tā čuda vēl šo baltu dienu ir viena. Tās ir tās čudas kuras ballītēs sēd vienas un ar nevienu neiet dejot kaut lūdz veči viens pēc otra.Viņai nav pat brūtgānu un pie rokas nekad neviens nav redzēts kaut 43 gadi jau.Ieciklējas uz to sapņu princi ,redz moš Ravšanu vai Džamšutu vajag?Zini,bet šitādas čudas lai cik daiļas man pat par velti nevajag.Galvā ar kaut ko vajag,bet ,ja tā ir kā tukšš spainis ,tad nafig

10.mai 2021 Atbildēt
Anna Toll atbilde Dzēsts lietotājs

Jā, nepateicība tiešām nokauj (un ne tikai vīriešu- sieviešu attiecībās). Rozes, protams, neuzliek pienākumu likties gultā, bet par uzmanību, kas tajā dāvinājuma žestā ielikta, paldies tomēr vajadzēja prast pateikt!

Augstprātība gan ir viens grāvis, bet ir arī otrs - zems pašvērtējums un savu labo lietu neredzēšana, un tad atkal tā sieviete var iet līdzi visiem, kas sauc, taču arī tādu nevienam pat par velti tā īsti nevajag.

Ai, īsāk sakot, pati tikai mācos pa tiem grāvjiem nerāpot! :)

10.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Jā, Ūdensvīri diemžēl nespēj pretoties pozitīviem vilinājumiem....

9.mai 2021 Atbildēt

Komentēt