Komentāri: Iedzīvotāja pastāsta, kā Covid-19 pote mainīja viņas dzīvi

Acidum

Kas tai tantei ar matiem, vai Ādažos pandēmija vismaz 15 gadus un frizētavas nestrādā vēl joprojām?

6.mai 2021 Atbildēt
juris

NU NU...paskatīsimies cik tu būsi laimīga pēc kādiem 3im gadiem????

6.mai 2021 Atbildēt
Agris Svarcs

Kā mirušajiem mainījās Dzīve, to jau mēs neuzzināsim...

6.mai 2021 Atbildēt
Amrita Kaur Singhni

Jaa, tik neviens nelasa, kas ir vakcinu insertos rakstiits....minimums menesi tu reali visus sudus un indes kas ir vakcinas nodot talàk pa labi un kreisi gan maziem gan lieliem....bet nu jaa neviens dakteris to nepateiks nevienam pacientam, jo skolaas vienigais ko vinjiem iezubrija smadzenes ir ka vakcinas ir droshas un efektivas....

Jaa droshas ka neaugliba sitiis augstu vilni un efektivi samazinas populaciju...

Kaa saka ir aitas ir cirpeji....

Rotschildi ar Rokofeleriem sit glazes un klapeee plaukstas....plaans izdevies...

Laipni lugti New World Order....bez potes, chipa un vakcinu tattoo ieeja aizliegta....

7.mai 2021 Atbildēt
Draiska

Sen tik gudras lietas nebiju lasījusi!!:))

Ja jau esi tik gudra,tad kāpēc klusē,ka ierocis pret dzimstību jau sen izgudrots.Un tās ir pretapaugļošanāš tabletes.Tām sievietēm,kas pirms savu bērnu dzimšanas ir rijušas tās tabletes ,dzimst neauglīgi bērni.

Japānā kādreiz bija aizliegta tāda veida kontracepcija,bet lielā farmācija panāca,ka atļāva tās lietot.

7.mai 2021 Atbildēt
Atis Gailis

Vakcīna,iespējams,pasargās vakcinēto personu no “smagas saslimšanas”!Kā nav kauna NRA vnk kko publicēt par skaistu “tap-ļap” mazbērnu apciemošanu

7.mai 2021 Atbildēt
Kitaro Jamasuku

Aivis Vasilevskis

18 st. ·

Bīstamās vakcīnas – FOX News sižetā.

Šodien tika publicēts FOX News sižets par vakcīnām un milzīgo mirstību pēc tām. Takers Karsons ir viens no retajiem mūsdienu žurnālistiem, kas atbilst savai profesijai un runā par lietām tā, kā tās ir, uzdodot jautājumus un nebaidoties no liberāļu uzbrukumiem. Šīs ir pirmās 5 minūtes teksta no sižeta, kur tiek runāts par vakcīnu postu, kas jau līdzinās genocīdam.

Jūs saprotat to, ka drīz Jūs nevarēsiet lidot ar avioreisiem, iet uz darbu vai sūtīt bēŗnus skolā, ja jūs neesat vakcinēts. Pieaug arī sociālā spriedze – daudzi Jūsu draugi jau var būt pateikuši, ka negrib redzēt Jūs savos tusiņos, ja neesat vakcinēts.

Ir daudz lietu, kas spiež pakļauties. Un kādā brīdī varbūt Jūs arī pakļausieties – vienkārši ir ļoti grūti būt nevakcinētam šajā valstī. Taču pirms to darīt, pavaicājiet sev – vai Jūs kaut ko zināt par iespējamiem riskiem?

Droši vien Jūs nezināt neko daudz, bet domājat, ka risks ir neliels. Vakcīnas nav bīstamas un to mēs redzam oficiālajā statistikā. Katru gadu 160 miljoni amerikāņu saņem gripas potes. Un katru gadu kāds neliels daudzums cilvēku pēc tam nomirst. Precīzi runājot, 2019. gadā tie bija 203 cilvēki. Gadu iepriekš 119, bet 2017.gadā tikai 85. Katra nāve ir traģiska, bet kopējā statistikā šie cipari nav tik būtiski un neviens nesūdzas par šo vakcīnu un mēs turpinām to lietot.

Bet tagad jautājums ir par to, kā šie cipari izskatās salīdzinot ar to mirstību, kas vērojama pēc kovid vakcīnām, kuras potē visā valstī. Tas ir jāzina. Tāpēc mēs pārbaudījām un šeit ir atbildes. Un tās nāk no tā paša valdības avota, kuru tikko nolasījām.

Kopš 2020.gada decembra līdz šī gada 23.aprīlim kopumā miruši 3362 cilvēki pēc korona vakcīnas saņemšanas. Tas ir vidēji 30 cilvēki dienā. Kā tas izskatās? Šobrīd vēl nav datu pēc 23.aprīļa, bet mēs varam pieņemt, ka tādā pašā tempā šo 12 dienu laikā ir miruši vēl 360 cilvēku, tas būtu 3722. Tātad gandrīz 4000 tūkstoši cilvēku ir miruši pēc šo vakcīnu saņemšanas. Patiesais cipars varbūt ir augstāks, daudz augstāks.

Dati ir no VAERS sistēmas. To vada CDC un FDA aģentūras. Sistēma ir saņēmusi daudz kritikas pēdējos gados un daudz kas no tā ir pamatots. Daudzi saka, ka tā uzskaita pārāk maz šo gadījumu un kāds 2010.gada pētījums atklāja, ka šajā sistēmā tiek ziņots par mazāk kā vienu procentu no visiem vakcīnu blakus efektiem. Līdz ar to neviens nezina patieso skaitu, un mēs šeit nespekulēsim par to.

Taču tas, kas notiek tagad, ne tuvu nav normāli un tas nav salīdzināms ar to, kas bija iepriekšējos gados ar citām vakcīnām.

Tās netiek apsūdzētas masu slepkavībās. Piemēram, Menvio vakcīnu izmanto bērniem visā pasaulē, lai novērstu meningītu. ASV no 2010-2015 nomira tikai viens. Salīdziniet, kas notiek ar kovid vakcīnām. Tikai pirmajos 4 mēnešos ir reģistrēts vairāk mirušo, kā no visām vakcīnām kopā laika periodā no 1997-2013. Salieciet to kopā. Tagad ir debates par to, kas tas ir – daži saka, ka tā ir tikai sakritība, cilvēks tiek vakcinēts un tad mirst no kaut kā cita. Kāds ārsts, kas aprūpē kovid pacientus, atklāja, ka šodien notiekošais ir modernās vēstures nāvējošākā vakcīnu kampaņa. Lai kas tas būtu, tas notiek tagad, mūsu acu priekšā un rodas jautājums – vai kāda autoritāte grib zināt, kas tas ir un kas notiek?

Ja VAERS sistēma ir kļūdaina un nepilnīga, kas tā ir – tad kāpēc tā nav sakārtota? Un pats galvenais – kāpēc nav izveidots neatkarīgs vakcīnu drošības panelis, kas izvērtē to, kas notiek? Bet tas nav izdarīts – neviens nerunā par šiem cipariem un jūs pat nedrīkstat to darīt, citādi tiksiet atslēgts no interneta. Oficiālās amatpersonas negrib to zināt un tā vietā viņi mūs biedē tikai ar to, kas notiks, ja mēs nepotēsim sev šo vakcīnu. Baidens apgalvo, ka tā ir izvēle starp dzīvību un nāvi, jo visi var nomirt no kovid.

Autoritātes izliekas, ka visi ir vienādi un vispār neeksistē miljoniem jau izslimojušo un to, kuri nav riska grupā – visiem jātiek sašpricētiem līdz 4. jūlijam vai arī..

7.mai 2021 Atbildēt
Наташа Сидорова

Jus esat atpalikusi no modes.

Tagad tadi mati topaaaaa!

7.mai 2021 Atbildēt

Komentēt