Komentāri: "Esmu briesmīgs skelets"; Navaļnijs pirmo reizi redzams pēc badastreika

īpaši stulbs

Turies, Navaļnij! Ja bez kvalitatīvas medicīniskās palīdzības izturēji bada streiku, tad bažām par dzīvību un veselību pamata nav.

30.apr 2021 Atbildēt
Marcis

Tam idiotam nevazeja 3 nedelas badoties,un pats par savu stulbumu sev sabeiza savu veselibu,

30.apr 2021 Atbildēt
Perle

Es nezinu, kas Tevi "sabeiza", bet Tavi komentāri ir briesmīgi.

30.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Neko viņš vēl nav sabeidzis!

30.apr 2021 Atbildēt
Vālodzis Balodis

Navaļnijs ir un būs vēsturisks varonis, bet Kremļa "mazais" vienmēr vēsturē paliks kā slepkava.

1.mai 2021 Atbildēt
Agris Svarcs

padibeņu galvenais padibenis atkal pinkšķ ,kā piesmieta vecmeita!

1.mai 2021 Atbildēt
Vālodzis Balodis

Agri Svarc! "Padibeņu galvenais padibenis" gandrīz tika noindēts -ja viņu ātri un operatīvi nepārvestu uz Vāciju, viņš tagad jau būtu kapā. Tagad viņu cietumā reāli spīdzina. Vai Jums tiešām krūtīs nav sirds?

1.mai 2021 Atbildēt
josh atbilde Vālodzis Balodis

Protams, ka viņam nav, viņam tikai rubļi acīs rēgojas. Šis portāls,kā Kremlim nenozīmīgs, pagaidām vēl nebija nokļuvis uzmanības lokā, bet troļļu parādīšanās nozīmē, ka, iespējams, kaut kas ir mainījies.

1.mai 2021 Atbildēt
Laimonis Andins

Vins jau nav mulkis,ka pa istam badosies.Bet vina 72 kg atbilst vina auguma normalam svaram.Saprastu ja vinam butu 50 kg.Vins labi zinaja kadu politisku speli ved ,kad iesaistijas ASV specdienesta ka agents,kurs zem korupcijas apkarosanas aizsega ,veiktu valsts apversumu.Un domaju ka tik driz no cietuma neiznaks.Ir jau Krievijas kriminalkodeksa pants par valsts apversuma meginajumu,un filmu feiku,kas pec butibas bija safabriceta ar kompjutergrafiku.Kqmer bus aitas,bus cirpeji.Te es domaju to tautas dalu,kas maldinata aizstav so specdienestu agentu.Lielu naudu tapat nevienam nemaksa.Ta ir jaatstrada.Un dazkart kludoties ar pareizo izveli ,ilgi bus japavada apcietinajuma.

2.mai 2021 Atbildēt

Komentēt