Komentāri: Sieviete izdara pašnāvību, iespējams, zāļu dēļ

Vālodzis Balodis

Ivetas mammas piederīgie pareizi izdarīja, ka vērsās Veselības inspekcijā. Viena manai ģimenei piederīgā arī pasūdzējās par Juglas Veselības centra ķirurgu flebologu Vjačeslavu Moisejenko, kas īsti labi latviski neprata runāt, tomēr ļoti pareizā latviešu valodā dupleksās skenēšanas laikā prata izsacīt frāzes "pacel kājiņu" un "pagriez dupsīti uz otru pusi", kā rezultātā manai radiniecei nācās meklēt citu speciālistu ARSā - patiešām labu, profesionāli perfektu ārstu, vnk drusku tā kā nepatīkami, ka Juglas Veselības centrā strādā cinisks ārsts un tev par atkārtotu vizīti un izmeklēšanu vēlreiz jāmaksā 70 eiro.

30.apr 2021 Atbildēt
Valdis

Ne tikai Vjačeslavs Moisjenko ir rupjš un ļoti slikti prot komunicēt ar apkārtējiem, bet arī Andrejs Levins. Levins arī strādā Jugla VCA par duplex skenētāju. Pret pacientiem izturas ciniski un runā no pārākuma pozīcijas. Tā kā, ja gribat, lai jums sniedz neprofesionālus un dārgus pakalpojumus, ejiet uz Jugla VCA.

1.mai 2021 Atbildēt
Vālodzis Balodis atbilde Valdis

Mēs jau sakarā ar Juglas VCA esam sacēluši mazu tracīti. Bet liels paldies - šī informācija mums noderēs. Starp citu, Jūs arī variet piezvanīt uz Juglas VCA administrāciju uz visiem telefoniem pēc kārtas, kas izlec, kad uzspiež kursoru uz "kontakti" - vēl viena "nostučīšana" varbūt beidzot sašūpos to laivu, kurā ērti iekārtojušies tādi Hipokrāta zvērestam neuzticīgie dakterīši kā V. Moisjenko un tātad arī A. Levins. Starp citu, Moisjenko ir arī sertificēts proktologs (kas to nezina, proktologs izmeklē pacientu tādā veidā - iebāž pacientam dibenā kaut kādu aparātu ar spoguli un tad pētī zarnas) un tas ir gan pazemojoši, gan sāpīgi. Dīvaina izvēle un interese šim cilvēkam, kas savas ārsta profesijas profilu ir izvēlējies, ja nekļūdos, jau 4. studiju kursā.

1.mai 2021 Atbildēt
josh atbilde Vālodzis Balodis

tas ir gan pazemojoši, gan sāpīgi———- Droši vien, ka tā ir. Bet ja tā ir vienīgā iespējamā izmeklēšanas metode? Man ir skaloti bronhi, tas nebija pazemojoši, bet man šķita, ka es slīkstu. Man ir vadīta rīklē kaut kāda caurule, lai nofilmētu sirds kambarus (procedūru nepaveica līdz galam, jo es nevarēju to izturēt, par spīti pretvemšanas medikamentiem). Daudz kas ir sāpīgi, bet es domāju, ka nekas no tā nav pazemojoši. Dakteris tev nelīdīs taisnajā zarnā izpriecas pēc. Tikai tad, ja ir nepieciešams.

1.mai 2021 Atbildēt
josh

P.S. Un es ari lietoju gan antidepesantus, gan miegazāles, parasti ārsts zina, ko pacients lieto, un neizraksta neko, kur varētu būt negatīva mijiedarbība. Bet visām zālēm ir blaknes, dažas ir retas. Vienām, ko es lietoju, arī minēts, ka var rasties suicidālas domas. Tās man bija jau iepriekš, tāpēc es par to neuztraucos.

1.mai 2021 Atbildēt
Atis Priedītis

Cilvēkos ir iestrādāts ļoti varens dzīvības saglabāšanas instinkts. Tas var tikt pilnībā atmodināts ļaujot atmosties psihes zemapziņā paslēptajiem arhetipiem. Arhetipu (to var būt vairāki) apzināšanās dod gigantisku spēku turpināt dzīvot nevis doties prom no šīs pasaules. Uzskatamībai publiskoju savu arhetipus, kurus manī atmodināja VDK vajāšanas laika posmā no 1986.gadam līdz 1991.gadam. Nr.1 - Citplanētieša arhetips; Nr.2 - Pirmatnējais cilvēks, kurš kopā ar citiem pirmatnējiem cilvēkiem medī mamutus; Nr.3 - Pirmatnējais cilvēks, kurš skatās debesīs un tur neredz Mēnesi, jo Mēnesis vēl nav kļuvis par Zemes pavadoni; Nr.4 - Iepriekšējās dzīves arhetips - Es tad biju kaķis, kuram ir ļoti sīksta dzīvība; Nr.5 - Mozus arhetips; Nr.6 - Jēzus pirmās atnākšanas arhetips; Nr.7 - Jēzus otrās atnākšanas arhetips. Pateicoties šiem arhetipiem man izdevās palikt dzīvam, tad kad tas nebija iespējams. Pateicoties šiem arhetipiem šobrīd esmu izdevis jau 15 savas autorgrāmatas, esmu visu mūžu dzīvojis normāla cilvēkā dzīvi, sapelnījis ļoti labu pensiju un iemācījies aizstāvēties pret tiem, kuri arī pašlaik reizēm grib par mani paņirgāties.

1.mai 2021 Atbildēt

Komentēt