Komentāri: Atklāj, kāda vitamīna trūkums izraisa bezmiegu

Roberts

Debils raksts

2.mai 2021 Atbildēt
Andis

Miegs & klusumus labas veselības kīla, labas dzīves kvalitātes pamats. Mans režims apmēram 21.30-4.00. Ir variācijas 3.00, 5.00., reti 6.00. Glābj daļēji tas, ka iespēja pagulēt pa dienu, tā jau sen kājas būtu atstiepis. Liels bezmiega iemesls ir alkohols, daži dzēš uguni ar benzīnu, kombinējot alko ar miega zālēm. Beigās pārdozē, sekas delīrijs, psihozes, visādi citi s#di notiek.

2.mai 2021 Atbildēt
josh

Es varu nogulēt aptuveni 4 stundas. Ilgāk nesanāk.

3.mai 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Man pat trūkst vārdu, lai ko piebilstu.

3.mai 2021 Atbildēt
Elisa Meijere

esmu dzērusi D vitamīnu mēnešiem, un bezmiegs moca tāpat. Nekāda sakarība, tas drīzāk ir kautkāda miega harmona disbalanss vai trīkums, ka grūti aizmigt

3.mai 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nu vitamīnu trūkums tas ir tāpēc lai tos sūdus pirktu. Vitamīnu pārdozēšana ir miljons reižu kaitīgāka kā trūkums.Aizejat pie jebkura ārsta ar jebkuru kaiti un dzirdēsiet raidījumu..v gostjah u skazki.Nedod dievs saodīs,ka jums ir piķis ,ārstēs ilgi un ''pamatīgi''.Iemesli ir kafija,stress,alkohols un mazkustība standartāJebkuram pāķim būtu jāsaprot,ka vitamīni tabletēs ir sintētiski un nekad neaizstās burkānu. Diemžēl tauta ir tupa kā aunu bars kautuvē,kur ar mietu rāda, tur jož.Medicīna ir bizness un kā jebkurā biznesā ir jāvairo klientu loks. Doktors Aikāsāp ir tikai pasakās kurš ārstē odiem spārniņus un pelītēm astītes,bet tupā tauta to nesapratīs nekad.

5.mai 2021 Atbildēt

Komentēt