Komentāri: Vecākus pamatīgi sadusmo VSAA darbinieka atbilde

Annija Kreile

Ko teikt, nekas nav mainījies, kad es pirms 13 gadiem devos uz VSAA uzzināt par dekrēta naudas apjomu, tad attieksme bija tāda, ko man bija grūti saprast, darbinieces centās mani pārliecināt, ka man būs maza dekrēta nauda, kaut mana vidējā alga pēdējā gada laikā bija 2000 LVL. Un tā nebija viena darbiniece, jo saprotot to, ka man karina makaronus gāju pie vairākām spec. uz konsultāciju. Rezultātā es pati visu smalki izpētīju un VSAA visus datus noliku uz galda, kur momentā darbiniecei lūpa notrīcēja, jo saprata, ka neesmu nekāda muļķe, kurai varēs visādas muļķības stāstīt un piesaistīja bezmaz vai visas VSAA konsultantes :), kur tikai viena (jauna meitene) pateica, ka man ir taisnība un es visu pareizi saprotu. Tajā brīdī man gribētos pateikt, visas pārējās esat atlaistas, jo neko nesaprotiet, likumus lasīt nemākiet:)

17.apr 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Pats tur neesmu bijis, bet Jēkabpilī visi slavē VSAA darbiniekus. Citos servisos gan nav tik labi.

17.apr 2021 Atbildēt
Diduu

Jā, mani reiz, J-pilī pamatīgi apčakarēja... vēl tagad raudu, atceroties Mudīti...

17.apr 2021 Atbildēt
Ilga

VSAA pabalstus izmaksā nevis ir firma, kam jānodrošina nez kāds "serviss". Un interesanti - kā ar vīru kopā var zvanīt? Abi runāja vai katrs atsevišķi zvanīja? Treškārt, tiešām riebj tie lohi, kas nevar atvērt mājas lapu un izlasīt, kas rakstīts. Gribi būt droša, ka varēsi bērnus uzturēt - nedzemdē. Jebkas var notikt jebkad. Tāpēc jau ir te pilna valsts ar zosīm, kas sadzemdē, bet pēc tam bļauj, lai valsts uztur jo pašām nepietiek "relaksam" un ceļojumiem. Kas tiešam grib ģimeni, nevis eksponēties, paši arī visu nodrošina, priecājas par kaut kādu bonusu no valsts, nevis čīkst, ka citi nodokļu maksātāji neuztur viņu bērnus un vēl, redz, atbild tā kā nepatīk.

17.apr 2021 Atbildēt
Mara Igaune

Ilga , Jūs pati esat zoss![ Vai patīkami dzirdēt?... ] Ir tādi ierēdņi ,kuriem patīk citus ,,pamācīt,,tā vietā,lai atbildētu uz uzdoto jautājumu.

17.apr 2021 Atbildēt
Haralds

Ar parliecību var apgalvot ,ka TU pati esi viena no VSAA PIEPĒM,kuram patīk izrādīt to ,ka ir pārāki par citiem..

Sīkiem ļautiņiem iedod sīka birokrāta varu un šie plebeji ņemas tēlot ķeizariņus lasot morāli citiem.

tad lūk--VSAA darbiniekiem ir obligāti jāatbild uz jautājumiem un tie nedrīkst likt šķēršļus ceļā cilvēkiem nekaunīgi melojot par to kā pēc likuma nav.Cik zināms ,tad jau tiek apspriests par automātisku kompjūterizētu mehānisma ieviešanu vairākās valsts iestādēs ,tai skaitā VSAA.Tas nozīmē ,ka daudzas īgnas piepes tiks atlaistas no darba .

un nemuldi ,ka citiem jāuztur viņu bērni no saviem nodokļiem--kā jau žultainai latvietei tev nav izglītības ---valsts budžetu nesastāda tikai nodokļi.Un tev nav ne mazāko tiesību kādam lasīt morāli .

18.apr 2021 Atbildēt
Fra

Man nav gadījusies slikta pieredze ar VSAA. Iesaku precīzi izklāstīt visu rakstiski un izsūtīt pa e pastu. Paši jautājumu uzdevēji ne vienmēr māk precīzi formulāt ko viņi grib uzzināt.

18.apr 2021 Atbildēt
Fra

Nu ja gadījās sazvanīt kādu darbinieku ar kuru "neklapē", variet taču nākošajā dienā vēlreiz piezvanīt. Jautājumu gūzma cik saprotu tur VSAA ir milzīga.

18.apr 2021 Atbildēt

Komentēt