Komentāri: Igaunijā radīts izsmidzināms līdzeklis pret Covid-19

Jahnis Kalninysh

Inficēšanās caur gremošanas traktu nenotiek vispar vai ļoti vāji, inficēšanās caur deguna gļotādu vai ieelpojot notiek pie ļoti lielām vīrusa koncentrācijām, toties visievainojamaka ir acs gļotāda, caur kuru inficēšanas notiek jau pie visai nelielas vīrusa koncentracijas. Tas ir arī masku nēsašanas poists, ka izelpa tiek novirzīta uz acīūm, un ja tur pagadās vīruss....

21.mar 2021 Atbildēt
Leons

Nav gluži patiesība. Vīrusam jānonāk plaušās.Tā ir Viņa ēstuve un vairošanās vietā. Maskas jānēsā ar iestrādātu stieplīti.Jā, palīdz brilles un cepurīte ar nagu.Masku var papildināt vizieris. Ērtākos , tomēr brilles.

23.mar 2021 Atbildēt
Leons

Diemžēl, ieejas vārti ir KZT, deguna un mutes gļotāda.Neēst pusjēlas zivis un svaigus , rūpīgi nenomazgātus vai termiski ne apstrādātus salātus.

23.mar 2021 Atbildēt
Haralds

patiesībā šis līdzeklis--airo-veidā--tika izgudrots radīts krievijā.

Ļoti vienkārši-- ja jau IGAUNIJA ):):)ddd spējusi radīt pulverizatorveidā vekcīnu pārlecot visus starpposmus,tad kāpēc šiem joprojām ļoti augsts inficēsanās un slimo līmenis.???

21.mar 2021 Atbildēt
Guntis Rudzitis

Ja rakstu izlasītu rūpīgāk (vai varbūt vispār izlasīts tikai virsraksts), tad šo jautājumu nebūtu jāuzdod.

21.mar 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

būtu labāk ,ja izgudrotu airosolu kuru izsmidzinot cilvēkiem pieaug IQ,prātiņš un smadzeņu tilpums un pārstātu ticēt muļķībām uz kura mediķi miljardus pelna.Tautā to sauc par lohotronu.

23.mar 2021 Atbildēt

Komentēt