Komentāri: Pircējs sašutis: Veikala apsargs nesaprot latviešu valodu!

īpaši stulbs

Tas apsargs pats varbūt arī krieviski nemaz runāt neprot. Tikai izlikās, ka ir krievvalodīgs.

20.mar 2021 Atbildēt
Marita Cirule

Nu tad jau Bez tabu vajadz'etu atbraukt uz Daugavpili.Jeb valsts valodas centram.

20.mar 2021 Atbildēt
Irne

Ja cilvēks gados nespēj iemācīties valodu,viņam jānomirst badā?

20.mar 2021 Atbildēt
dzintra

Jūs tiešām domājat,ka cilvēks piedzima,būdams gados?valsts valodu bija jāsāk mācīties vismaz pirms trīsdesmit gadiem.

20.mar 2021 Atbildēt
Inara Laima

Ko te runāt par apsargu,es biju pie psihologa,kurš ne vārda neprata latviski.Daugavpilī tikko iegūts svaigs diploms.

20.mar 2021 Atbildēt
Dzintra Bogdanovica

Piedodiet cilveks gados , dzīvojis te un nemāk latviešu valodu, bet tos kurus aizsūtīja uz Sibiriju ,pat vecus cilvēkus, tie iemācījās krievu valodu, ta ir attieksme ne nevarēšana. Man kauns kad šādi cilvēki pazemo krievu tautu, jo patiesībā viņi nav tik stulbi, kad nevar iemacīties valodu.

20.mar 2021 Atbildēt
dzintra

Tas nav stulbums.Tā ir bezkaunība un lielkrievu šovinisms.

20.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde dzintra

Kāpēc viņiem būtu jāmācas latviski runāt, ja ik dienu 30 gadus pēc kārtas dzird, ka migrantiem un okupantiem jābrauc atpakaļ uz etnisko dzimteni? Vienu dienu Putins ar Baidenu vienosies un būs jāņem koferi... Kam viņiem tad tur latviešu valoda? :)))

21.mar 2021 Atbildēt
Ārija Bērziņa

Tā varētu būt, bet šis komentārs ir izdomāts, jo rakstītājs jau 7 gadu vecumā esot iemācījies krievu valodu.Tad nu gan bija jāsaprot ko apsargs teica. ARĪ MELOT VAJAG AR SAPRĀTU.

20.mar 2021 Atbildēt
Andris Kārkliņš

Dpils pusē pat pārdevējas nesaprot ne vārda latviski.Un labi vēl,ka neuzstājas ar imperiālistiskiem uzskatiem(ir tak tādi,kuriem Latvija vēl arvien ir Piebaltijas guberņa)

20.mar 2021 Atbildēt
Roze Puķīte

Ko jūs cepaties! Apsargs! Aizejiet tepat Rīgā Gaiļezera iela 8 ir veikals "Superselection" uz kuru diezgan bieži piebraukāju kamēr veikali nebija slēgti un stradāja visi. Tajā no visām esošajām pārdevējām latviešu valodu ne tikai saprata, bet ari runāja tikai meitene pie kases. Zālē stradajošās neko nesaprot. Vairs neatceros par kādu preci interesējos, bet viņas nesaprata, ko es prasu. Kad pati atradu vajadzīgo preci un prasīju par lietošanas niansēm, atkal tas pats tukšais skatiens- моя твоя не пониме. Un tikai jau esot pie kases pavaicāju par tām niansēm un man paskaidroja. Meitene runāja ar akcentu, bet pastāstīja to, kas mani interesē. Tā kā...

20.mar 2021 Atbildēt
Jānis Pušpurs

Šiem tautiešiem goda lieta ir zināt tikai krievu valodu.

20.mar 2021 Atbildēt
Sandra Kopštāle

Izlasi rakstu uzmanigi ! Ne sudzibas autore , bet komentetajs maceja valodu 7 g vecuma ! Lasit uzmanigi ari vajag macet !

20.mar 2021 Atbildēt
Santa

Krievi paliek Krievi, viņi, šeit dzīvojot pat visu savu mūžu, nepieliks ne mazākās pūles, lai iemācītos valsts vienīgo oficiālo valodu, viņi bieži vien izrāda necieņu pret Latviešiem, mani tas vairs nepārsteidz, žēl tikai, ka šo pretekļu dēļ mums jāmācās krievu valoda...Latvietim, meklējot darbu Latvijā jāzina ne tikai latviešu valoda, bet arī obligāti krievu valoda, kas, manuprāt ir pilnīgi stulbi, ja krievi šeit var atrast darbu pat nezinot latviešu valodu...

21.mar 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Apsargs bija no Maidana aizbēdzis ukrainis. Nestrādāt viņam te par latviešu valodas skolotāju, un viss! :)

21.mar 2021 Atbildēt

Komentēt