Komentāri: Kāpēc pret Covid-19 nerada zāles? Skaidro ķīmiķis

Arturs Prieditis

Es šim kungam neticu! Tipisks latviešu laizītājs! Noteikti arī Lielās Farmas laizītājs! Kungs solīja Latviju pārvērst par Silicija ieleju, kad tika iesēdināts augstceltnē 2.stāvā lielā krēslā. Tādu idiotisku solījumu nevarēja dot gudrs un godīgs cilvēks. Viņš dzīvo mucā. No Silicija ielejas jau labu laiku visi bēg.

14.feb 2021 Atbildēt
Arturs Prieditis

Arī vakcīnu pārbaude prasa gadus. Tagad Lielā Farma, lai tiktu pie miljardiem, vakcīnas pārbauda "uz vietas dabā"; proti, iedzīvotāju kontingentā. Ja kungs nebūtu laizītājs, tad noteikti par to viņam vajadzēja teikt atbilstoši profesionālās ētikas kodeksam.

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Arturs Prieditis

100%

14.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

30 gadu laikā pret HIV jeb AIDS izstrādāt vakcīnu nevar a te pret koronu izstrādāja ātrāk kā es māju atremontēju! Pasaku stāstītāji

14.feb 2021 Atbildēt
Vasja Pupkins

Ivars Kļaviņš atklāti MELO! Ivermectin jau lieto Maķedonija, Bulgārija un Slovākija Eiropā! Klaja diršana.....

14.feb 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Re, kā nelabi sanāk..!

14.feb 2021 Atbildēt
Evelina Bunta

Tāpēc ka ar hroniskām slimībām tu visu laiku patērē zāles un esi izdevīgs pacients.

Hronikā iedzen tieši vakcīnas un tad tu kļūsti pharma izdevīgs.

14.feb 2021 Atbildēt
Elmārs

Ne infektologi,ne pārējie medicīnas darbinieki (izńemot dr. Tereško,bet arī tas nobijās un izdzēsa) nereklamē pirmo un visvienkāršāko aizsardzību pret vīrusiem,kuri pāsvarā iekłūst organismā caur elpošanas cełiem un tur arī savairojas.Klaińojot pa internetu un arī analizējot iegūto informāciju esmu izstrādājis priekš sevis sekojošus profilakses pasākumus.1.Skalot degunu ar aptiekā nopērkamas 3% ūdeńraža pārskābes atškaidījumu - 25 - 30 pil.uz apm.50 ml istabas temperatūras ūdens ar 5ml med.šłirces bez adatas palīdzību iešłircinot degunā apm 2 ml katrā nāsī (bet tā ,lai aiziet līdz mandelēm).Tiksiet vałā arī no iesnām un puńkiem deguna blakusdobumos.To es mēgināju, ieteikt kādā radio pārraidē,bet kaut kāda profesore novaimanāja - vai,vai,vai,nav izpētīts,nav pārbaudīts,apdedzināsiet vēl głotādas,labāk mirijiet nost,bet ar neapdedzinātu głotādu!Tad mēginiet un pārbaudiet,tāpat nekā cita jums nav,varbūt dabūsiet Nobeli.2.Mūsu Silvanols ražo smidzināmu aerosolu uz propolisa un klińgerīsu bāzes.Nosaukt laikam nedrīkst,jo tā būs reklāma,bet ir aptiekās.Pie mazākās aizkeres kaklā to var iepūst atkal tā labi dziłi 2-3 reizes dienā.Zināšanai-ūdeńraža pārskābe un propoliss iznīcina visus łaunos vīrusus un baktērijas,bet nekaitē labajiem.3.Ja vīruss ticis jau tālāk,uzvārīšu apm.2l ūdens,iebēršu trīs riktīgas ēdamkarot pārtikas sodas ,apsegšos ar palagu un elpošu tvaikus(arī reizes trīs ,vai pat biežāk dienā).Nevajadzētu aizmirst arī diafragmas elpošanu,lai ventilētu plaušu galus.4.To jums nereklamēs neviens medikis,bet ja priekšā ir melnā sieva ar izkapti,darīšu arī to: samērcē karstā 10% sāls škīdumā kokvilnas drānu,ja plāna,var 2 un vairāk kārtas,izžmiedz,lai netek,liek uz muguras(starp lāpstińām ieliek sarullētu dvielīti,lai piespiež pie muguras),aptin ar kādu pirts dvieli visu rumpi un guł most visu nakti.Varbūt var arī dienu.Teorija: sāls velk ārā drańkīgo škidrumu,tā vietā no pārējiem audiem nāk iekšā svaigs.Tikai nevajag likt virsū nekādas plēves,apsējiem jābūt elpojošiem.Ar šo pańēmienu var mēgināt tilt vałā arī no stipra klepus.Man pašam liekas,ka es izbēgu no plaušu karsońa,jo man bija łoti dziłš bronhīts.Visu šo es riskēju likt jums priekšā,zinot,ka sańemšu dziłu un iznīcinošu kritiku no mediku aprindām,bet es esmu jau pietiekoši vecs ar biezu ādu,pārdzīvošu.Profilaksējaties un dzīvojat veseli!

15.feb 2021 Atbildēt
Alegers

Tāpēc, ka zāles var izārstēt! Bet vai tad šamiem to vajag? Viņiem vajag turēt "pastāvīgi" uz adatas - vakcinēt!

15.feb 2021 Atbildēt
Jana

Ir zāles. Protams homeopātiskās. Iesaku pilnīgi visiem. Dr. Tereško Betulflu. Palīdz. Man bija kritiska aizdusa, es domāju ka nomiršu. Ātri pat paiet nevarēju.Uz magnētisko rezonansi elpu nevarēju aizturēt ilgāk par 8 sekundēm.smaku nost. Kaklā un krūtīs dūra kā naži.Ģimenes ārsts smīkņāja un neizrakstīja nevienu zāli.Pasūtīju kā vienīgo cerību un slavēts Dievs un dakteris- es jau varu pat paskriet.Piebildīšu, tas nebija covids, bet kas drausmīgāks. BETULFLU!

16.feb 2021 Atbildēt
Jana

Piebilde. Šīs kapsulas nav nopērkamas nevienā aptiekā. Nezinu, varbūt ir Rīgā viņa pļavu aptiekā, bet meklējiet Dr. Tereško mājaslapu. Esmu izdzērusi 2mēn. kursu un turpinu ar vilkābeles piedevu asinsvadu attīrīšanai. Esmu

sajūsmā.Negribu neko reklamēt, man nav nekāda labuma no tā, vienkārši vēlos cilvēkiem no sirds palīdzēt ar padomu.

16.feb 2021 Atbildēt

Komentēt