Komentāri: Vakcinē automašīnās; Gruntmanis atklāj, kā pret Covid-19 potē ASV

Dzēsts lietotājs

es ieteiktu staigāt mediķiem pa publiskajām atejām un tur ari visus vakcinēt kuri iet ar normu izdotajiem un plīvojošiem tualetes papīriņiem rokās uz kakājamo kabinetu. To varētu darīt piemēram Rīgā autobusu stacijas atejā. Tur cilvēku plūsma ir diezgan liela. Ļoti efektīvs līdzeklis vakcinēt it nogaidīt kad kabinkā jau sēd uz klozetpoda un process jau sācies,tad strauji raut durvis vaļā un kakājošo personu vakcinēt. Tādā bezpalīdzības stāvoklī kakājošais klients nebūs spējīgs ne aizmukt,ne pretoties. Ļoti efektīvi. Ar cieņu pret zinātni un medicīnu!

5.feb 2021 Atbildēt
Melānija

Nu gan ārprāts,mašīnās- nu un,ja cilvēkam pēc tās vakcīnas paliek slikti,kas tad viņam palīdzēs? Stulbi tas gan izklausās,mediciniskā iestādē vismaz ir medmāsa vai ārsts! Nepareizi tas Gruntmanis mums te māca ASV pieredzi,Latvijai tā neder!

5.feb 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Gruntmanis mums te purgu dzen...

5.feb 2021 Atbildēt
Tedis atbilde īpaši stulbs

Tak lai sēž un strādā,iztiks bez viņa gudrībām,mašīnās redz vakcinējot,Ha,Ha,a to,ka Amerikā nēģerus linčo,to nestāsta,mūdzis.

5.feb 2021 Atbildēt
Santa Sintija Vaidava

Gruntmanis melo---vakcinejas ar papiriem kuros uzrada,ka strāda ar veciem cilvēkiem,kur savukārt aprūpējamais cilvēks apstiprina ,ka tā ir-no mašinas vakcinē tos, kuri ir brīvpratīgie-un nevis pie lielveikaliem ar armiju,bet noteiktās vietās,kuras speciali sagatavotas-NEMELOJIET UN NETRACINIET CILVEKUS

6.feb 2021 Atbildēt

Komentēt