Komentāri: Kādas ir egoistiskākās horoskopa zīmes

īpaši stulbs

Ūdensvīri nav lecīgi.

1.feb 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Horoskops ir lielas muļķības.

&&&&&&

Стих 15.15 «Бхагавад Гиты» в переводе академика Б. Л. Смирнова (буквальный перевод) [3]

15. Я пребываю в сердце каждого; от меня — память, знание и суждение;

Стих 15.15 «Бхагавад Гиты» в переводе Парамахансы Йогананды и с англ. на руский А. Л. Кудлая [4]:

Также я пребываю в сердце всех существ; и от Меня возникают память и знание, как и их утрата.

&&&&&&&&

Cilvēks tiek vadīts caur saules pinumu ("сердце"). Cilvēka izvēles brīvība ir ļoti ierobežota. Izvēles brīvība ir atkarīga no cilvēka spējas koncentrēties un no dvēseles spēka. Jo vājāks dvēseles spēks, jo lielāka pakļautība un jo vājāka imunitāte. Cilvēka izvēles brīvību ir pētījuši arī zinātnieki. Starp tiem ir Bendžamins Lībets, Džons Dilans Hainess un citi. Cilvēka izvēles laika periods ir apmēram divas sekundes desmitdaļas. Cilvēka uzmanība, parasti vērsta uz ārpasauli. Sekojoši, cilvēks nepievērš uzmanību, iekšējo jūtu impulsam.

1.feb 2021 Atbildēt
Aleksandrs

Horoskops nav muļķības. Ja cilvēks neko nedara apzināšanās labā (iet pēc inerces), tad horoskops ļoti labi parāda iespējamās sekas.

Bet mani ieinteresēja Jūsu pieminētās 2/10 sekundes, kas esot izvēles periods. No kurienes šāda informācija? Avots?

1.feb 2021 Atbildēt
Opis L atbilde Aleksandrs

Atbilde uz tavu jautājumu slēpjas svārstību frekvenču fizikā,jo pastāv tāda lieta ko sauc par REZONANSI. Viss atkarīgs no tā uz kādām frekvencēm rezonē tava psihe,imūnsistēma un citas iekšējās sistēmas.Šī rezonanse mūsu ķermenī ienāk caur zemapziņu automātiski,bet mēs uztveram tikai to informācijas daļu,kas noskaņota rezonansē ar mūsu iekšējo uztveres sistēmu.Tas nozīmē to,ka to milzīgo informācijas daudzumu,ko mums sūta zvaigžņu stāvoklis, mēs katrs uztveram individuāli un

ļoti atšķirīgi. Pilnīgi pieļauju,ka reakcijas laiks uz ārējo rezonanses kairinājumu varētu arī būt tās 2 desmitdaļas sekundes,jo nopūdelējot atbildes reakciju tu jau esi izmests "no laivas" un tev jau ir citas - smagākas problēmas.

2.feb 2021 Atbildēt

Komentēt