Komentāri: Vai Apinis atzīst, ka ir kļūdījies uzskatos par Covid-19?

Dzēsts lietotājs

agrāk saucās par gripu,tagad kovids un nopelnīt labi var.Parastā gripa ari ir diezgan agresīva un veci cilvēki var nomirt.Kovida pazīmes ir tieši identiskas gripai kura nu ir izzudusi no slimību saraksta.

21.jan 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Tad valdība lēma tikai konceptuāli pagarināt ierobežojumu laiku vai arī reāli to pagarinās? Kaut kāda ņepoņatka...

21.jan 2021 Atbildēt
Līga Saare

Arī ARS(akūta respiratora saslimšana ir pazudusi no slimību saraksta,kuras pamatā ir paaugstināta temperatūra,klepus iesnas,arī drudzis-vīrusa infekcija.)COVID taču tulkojumā ir vīrusa infekcija.Vai tad tagad savādāk tas ir?!

21.jan 2021 Atbildēt
Gints Svitins

Par ko viņš runā?! Pavasarī mirstības procents no pieejamajiem statistikas datiem bija vairākas reizes augstāks, jo bieži vien vieglajiem gadījumiem nepietika testu (un statistikā netika iekļauti) + nebija vēl atrastas efektīvāko zāļu kombinācijas, ko lieto tagad! Šobrīd pasaulē no 96 miljoniem inficētajiem miruši mazliet virs 2 miljoniem. Kas ir mazliet virs 2% mirstība. Pavasarī, atkarībā pēc kādas metodes rēķināt, mirstība pēc statistikas datiem bija 3,5-7%!

Bezatbildīgs egocentrisks kretīns! Demagogs, kurš gatavs tūkstošu dzīvības upurēt savas publicitātes vārdā! Netieši vainojams daudzu cilvēku nāvē un smagā saslimšanā, jo ir bijis viens no publiski skaļākajiem follijas cepurišu - vīrusa noliedzēju aģitātoriem, bet ārsta tituls piedod viņa fantāzijām liielāku ticamību.

Bet follijcepurīšu aktivitāšu rezultātā vīrusa izplatība ir likusi daļēji apturēt ekonomiku uz salīdzinoši ilgu laiku. Tā kā, ja jums nav ienākumu, jo strādājat kādā no cieturšajām industrijām vai vienkārši apnikusi "mājsēde" - arī par šo varat lielu PAALDIES pateikt skaļākajiem demagogiem.

21.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

ir jūra slimību no kurām mirst gandrīz 100% saslimušo nevis nožēlojami.1.8% un tas nevienu neuztrauc.Pazīstu 3 cilvēkus kuriem it kā bij tas kovids.Divi ne ar ko neatšķīrās no absolūti vesela cilvēka bet vienam bij 1.5 nedēļas gripas slimības pazīmes.Iebaidi nu tagad mani .Jā un mirstība nevar būt 3.5 līdz 7 %.Tā ir ar noteiktu skaitli tik un tik nevis apmēram vai no līdz.Būsim precīzi pirms lejam batonus.

21.jan 2021 Atbildēt
Perle atbilde Dzēsts lietotājs

Ei, nu beidz! Negribu baidīt, bet mans augšstāva kaimiņš saslima pirms Ziemassvētkiem. Vēl joprojām nav atkopies. Staigā pelēku seju. Uzkāpt otrajā stāvā var ar 4 piegājieniem. Pirms tam bija normāls 37 gadu vecs vīrietis, kurš reizēm pat uz sporta zāli aizgāja. Un strauji nosirmojis.

22.jan 2021 Atbildēt
Mike

Šļupsteklis ,covididiots 98 levela

21.jan 2021 Atbildēt
Kristaps LV Bam's

BIZNESS UN VAIRAK NEKAS

21.jan 2021 Atbildēt
Lilita Skarbniece

Tak vajadzēja ņemt vērā datus no ASV un KF par vīrusa izcelsmi,tà formulu utt.Varbūt tomēr vajag publicèt to formulu covid 19,kas gribēs un kam vajag tie sapratīs un arī pārējie nesalīdzinās to ar gripu,kas tagad dìvainā veidā vispār pazudusi.Vai tiešām dakteris Apinis domā,ka kaut kas tur kaut kur Ķīnà radās no lidojoßajiem sikspàrņiem un no pelēm?Ja publicēs to covid -19 pamatformulu,tad var būt vairàksapratīs...

21.jan 2021 Atbildēt
Jozefs

Cik uz ķepas medu dabūji

21.jan 2021 Atbildēt
Oleg Golovcik

Liidz shim neticeeju,bet nu esmu paarliecinaats,ka Apinis ir paardevies sorosiits...

21.jan 2021 Atbildēt
Māra Valaka

Vajadzētu salīdzināt mirstību ar ieprirkšējo gadu. Cik cilvēki miruši no Covid-19 un cik no citām slimībām šogad un pagājušogad, tad arī atklātos patiesā aina. Vajadzētu pieprasīt no šiem manipulatoriem statistiku,kura tiek slēpta.

21.jan 2021 Atbildēt
M.Ā.

Kretīns... trūkst vārdu! Vai tāds cilvēks var būt žurnāla vadītājs?!? Izmest ar slotu, un lai iet uz slimnīcu strādāt...

21.jan 2021 Atbildēt
Brigita Javoiša

MELIS

21.jan 2021 Atbildēt
Jānis Kalvis

Medijiem vairs neticiet.

21.jan 2021 Atbildēt
Vita Vaikule

Pec OFICIĀLĀS valsts statistikas datubāzes ir miruši tikai 147cilvēki 2020g. Par kādu 1032 iet runa?

21.jan 2021 Atbildēt
NORCA

Kads vins vispar ir suda arsts...Gvelz tik muzigi kautko nesakarigu..

21.jan 2021 Atbildēt
Vita Vaikule

Un, ziniet. Jau 3 pazīstami dakteri nomira, tie kuriem bija savs viedoklis, atškirīgs no valsts. Apinis ar tikai cilvēks

21.jan 2021 Atbildēt
Agris Kenigsvalds

Apinim taisnība, jo no plika covid nemirst, bet mirst ar covid.

21.jan 2021 Atbildēt
Ainārs Misāns

Tai tautai, kuri negribēs vakcinēties, tiks aizsūtīts kaujas vīrus, piemēram Angļiem un citiem. Ideāls ierocis cilvēku paverdzināšanai.

21.jan 2021 Atbildēt
Ainārs Misāns

Jebkurš normāli domājoš, ieraugot veca cilvēka slimnīcas rēķinu par vairākiem mēnešiem, piekritīs parakstīt papīrus, ka veči aizgājuši ar covidu.

21.jan 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

sitas kovids ir izdevīgs mediķiem kā lācim medus jo visu var novelt uz kovidu.Mēs nevaram jūs operēt jo jums ir kovids,tev nevaram palīdzēt jo ir daudz kovid slimnieku kuriem ir iesnas,mēs nevaram jūs bomžiku ārstēt jo palātas pilnas ar kovid slimniekiem.mēs nevaram ielaist žurnālistus pansionātā jo varat ievazāt kovidu,nomirst aiz ārstu nolaidības slimnieks,bet vainīgs ir kovids kurš izraisija komplikācijas,piešķirat mums naudu jo jāapkaro kovids,....tā ir īsta laime vienam otram vakcinācijas agitatoram jo uz vakcinācijas ari var labi nopelnīt.!

22.jan 2021 Atbildēt
Vasja Pupkins

Ar Ivermectin bija iespēja glābt 80% mirušo, bet valdībai ir citi plāni.

22.jan 2021 Atbildēt

Komentēt