Komentāri: 103 gadus vecs vīrietis atklāj ilgā mūža noslēpumu - tas ir alus

Harijs Kamaldiņš

Nekāda naida pret alu, bet kāds tam sakars ar gēniem?

27.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ar gēniem , Harij , tieši alum nav pilnīgi nekāda sakara . To es Jums kā biologs saku . Vienkārši šim večukam ir 2 lietas : 1) labi gēni kuros ierakstīta ilgdzīvošana , un 2) viņam ļoti garšo gaišais un vieglais alus . Bet tā kā večukam garšo alus , viņš iedomājās ka tieši tas ir viņa ilgā mūža noslēpums . Psihiatrijas zinātne sen ir neapgāžami pierādījusi , ka veciem cilvēkiem raksturīga "iedomāšanās " un "likšanās " kam nav nekāda loģiska pamata . Es arī sen jau vairs neesmu jauns un man ļoti patīk seks ar nēģerietēm un mulatēm . Ja nodzīvošu līdz 103 gadiem vai ilgāk , ļoti iespējams ka būšu parliecināts , ka par ilgo mūžu jāpateicas manai mīlestībai uz brūniem sieviešu dibeniem visās toņkārtās . Bet dzīvosim - redzēsim !

29.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Cēsu tumšais Bohemian arī ir baigi labais.

28.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Tu tik tiešām esi īpaši stulbs ! Labākais alus LV ir " Užavas tumšais " un " Bauskas tumšais ". Vai kāds var pieradīt ka man nav taisnība ?!

29.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Dzēsts lietotājs

Pirms gadiem 20 mēs ar kaimiņu vienreiz dzērām Bauskas 2litrīgos un pēc tam abi kā teļi pļūtījām. Izbeidz, Juri..!

29.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde īpaši stulbs

Bet kas Jums ar kaimiņu lika pārdzerties ?! Alus ir veselīgs tikai tad ja to dzer ar mēru . Izdzeriet par daudz svaigi slauktu pienu un ne tikai pļūtīsiet , bet nokļūsiet arī slimnīcā . Domāt vajag ar galvu , nevis ar dirsu , kad kaut ko dari .

30.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ēst mandarīnus un kiplokus nu ir kaitīgi kā te Tautas balsī velnam pārdevušies rakstu autori raksta,bet reklamēt alkoholu nu redz tak lokat 103 g vecumā vēl lok. Kam smadzenes ir vēl sāks saprast kur tas velns aprakts!Dzer katru dienu 103 gadīgs vecis!!!!!!!!! Nākam pie secinājuma alus Coors Lights ir ilga mūža eliksīrs!!!!Tas ir idiotiem !!!

28.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Dzintar ! Ķiploki ir ļoti veselīgi un garšīgi jebkuros daudzumos un jebkurā laikā . It sevīšķi kad nodarbojies ar seksu ar jaunu dāmu "Laimas " šokolades krāsā !

29.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Un Jūs , Dzintar , vēl neesiet sapratis ka dzīvojat idiotu valstī ? Ēst ķiplokus un mandarīnus nav kaitīgi , bet veselīgi . Kaitīgi ir pārēsties jeb ko . Ja večuks katru dienu izdzer 1 mazu gaišā un vieglā alus pudelīti , tas arī veselībai nekaitē , jo alū ir daudz labu vielu un vitamīnu . Bet ilga mūža noslēpums tas nav un nevar būt . Bet ja pusjukušais večuks tam tic, nu lai tic laimīgs . Bet šādi murgi nav jāpropogandē .

29.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

nu pēdējais vēl palicis sākt popularizēt pedofiliju un narkotikas ! Bravo !

28.dec 2020 Atbildēt
Lauma

Beidzot ir atklāts jaunības eliksīrs! :))

28.dec 2020 Atbildēt
Diduu

Ura!

29.dec 2020 Atbildēt

Komentēt