Komentāri: Pētījums: kāda sejas maska ir visefektīvākā pret Covid-19

Dzēsts lietotājs

ES uzvilku svarščika masku un virsū apenes,ļoti efektīvi,tjošča ieraugot nogība,bet suņi kaugdami mūk prom.Tumsā rezultāti labāki, piedot efektu.

27.dec 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Jā, tā ir! 100% efekts.

27.dec 2020 Atbildēt
Anita Loze

Galvenais, ka suņi kauGdami mūk prom...

27.dec 2020 Atbildēt
Harijs Kamaldiņš

Laaaabs!

27.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Anita Loze

mana izglītotā,preci mani!

28.dec 2020 Atbildēt
Lauku puika

Uzreiz redzams ka raksta autoram nav pilnīgi nekādas saprašanas par tekstilizstrādājumiem. Saprotiet, ne jau materiālu izvēlē ir nozīme masku efektivitātei, bet auduma struktūrā. Medicīniskās maskas ir ražotas no neaustā auduma, kurām ir nestrukturēta uzbūve, līdz ar to, vīruss vai baktērijas nespēj tiešā ceļā izkļūt cauri audumam (kas būtībā nav "audums"). Savukārt mājas šūto masku audumiem diegi veido savā starpā tādu kā sietu, starp diegiem paliek caurumi, kur protams vīrusam ir daudz mazāka pretestība. Runājot par materiālu izvēli maskām pašos pamatos ir jālieto kokvilnas audums, jo visi sintētiskie materiāli nav īpaši labi ieelpošanai. Īslaicīgas lietošanas rezultātā varbūt nekas slikts nenotiks, taču ilgstoši nēsājot poliestera, poliamīda (neilona) vai polipropilēna auduma maskas, noteikti iedzīvosieties kādas plaušu problēmās. Veiciet izpēti, pirms rakstiet muļķības.

28.dec 2020 Atbildēt
josh

Klausiet saprāta balsi! Kaut arī man ir iespaids, ka nedz portāla uzturētāji, kuri pārkopē krievu portālu info, nedz lasītāji, ar īpašu intelektu nav apveltīti. Tomēr es šeit reizēm lasu ziņas, jo tas ir izklaidējoši. Nekādā gadījumā es tās neuztvertu par pilnu rubli.

30.dec 2020 Atbildēt

Komentēt