Komentāri: Sieva parāda, kāda ir Covid-19 ārsta ikdiena: Katru dienu es pavadu savu vīru karā

Irena Rutenberga

Pareizi, ka valdība lemj par stingrāku ierobežojumu ieviešanu, jo tādam kā deputāts Gobzems, būtu jāpiemēro kriminālsods, jo viņam tauta devusi pilnvaras aizstāvēt un paust viņu intereses, nevis ar provokatīviem viedokļiem un aicinājumiem maldināt personas, kuri paši nav spējīgi pieņemt loģiskus lēmumus, bet akli seko tādiem uzsaukumiem, kā "boilots", tādējādi vairojot savu elektorātu nākamajām vēlēšanām - jo vairāk - jo labāk derīgo idiotu, skat, un arī nākamajās vēlēšanās ielīdīs saeimā, kā gādīgs politiķis, kurš no tribīnes tik vien prot, kā nomelnot citus. Lai atceramies Artusu Kaimiņu, kurš to vien darīja, kā citus nomelnoja, bet kur tagad viņš ir - kaut kā nedzirdam viņu, toties uzzinām daudz interesanta par viņu, maigi izsakoties, toties viņš ar saviem saukļiem no tribīnes arī panāca derīgo idiotu balsis, lai iekļūtu saeimā ne tikai pats, bet ievilktu tur sev līdzīgos - kā Gobzems. Vai variet Gobzemi iedomāties šobrīd premjera amatā, bet viņš jau bija soli no tā (labi, ka vismaz bija tautas daļa, kas balsoja par tādiem deputātu kandidātiem, kas nepieļāva to, jo zināja kā intereses Gobzems pārstāv). Līdz šim viņš mums ir pierādījis tikai to, ka viņu neinteresē tauta, bet tikai VARA uz ko viņš visiem spēkiem laužas, saprotot, ka saprātīgi cilvēki par viņu neies balsot, tadēļ javairo "derīgo idiotu" elektorāts.....

4.dec 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Kundziit,visi kas ir pret Jums, prieksh Jums ir "deriigie idioti". Viss, Juusu komentaars, ir naida izpausme pret cilveeku grupu, ar citaadiem uzskatiem. Veelme apspiest un ierobezhot, taa ir Tumsas paziime. No trauka var izliet tikai to, ar ko trauks piepildiits.

4.dec 2020 Atbildēt
kss2

Puņķu rijējam vajadzētu sodu uzlikt!

6.dec 2020 Atbildēt
Zeltīte Kairo

Es un mana ģimene nu gan Gobzemam nekādas pilnvaras neesmu devusi, bet, iedomājoties Gobzemu premjera amatā, mati uz galvas sāk kustēties.

7.dec 2020 Atbildēt
Edīte Šāvēja

Vai tad šajā rakstā ir runa par Gobzemu vai Kaimiņu? Izlasi un tad komentē par tēmu, nevis kaut ko murgo, tikai lai varētu uzrakstīt komentāru.

4.dec 2020 Atbildēt
kss2

Tu nu gan esi sekla...

6.dec 2020 Atbildēt

Komentēt