Komentāri: VIDEO: apmeklētājs Rīgas lielveikala stāvvietā nofilmē ko dīvainu

īpaši stulbs

Arī starp krievu tautības cilvēkiem atrodas tādi, kuri jānosauc par lopiem.

29.nov 2020 Atbildēt
ANDRIS SAULITE

TO PIDERU UN STUKČU NOSIST -tādi smirdsošā ūdenī jāslicina - NOZIEDZĪGA SAVA NETĪRĀ SNUĶA BĀŠANA CITU DARĪŠANĀS UN VĒL ŽĪDSISKA SPEKULĒŠANA AR kautkādu izmurgotu ''VIŅS VARĒJA"' ir jāsoda barbariski --tādi jāglušī ne mirkliu nešauboties -- SABIEDRĪBAS MIERU APDRAUDOŠI KŪDĪTĀJI kuriem jāliek maksāt pēc maksimuma --tādi JĀLINČO -- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- pat ''stukaču likumā '' esot noprma kas klauzā prasa norādīt kapēc un kā tieši sūdzībkalis ir ieinteresēts personiski --izlasu šo rakstu un atroduvi likumpārkāpeju -- patvalīga operatīva darbvībva ,kļauza nav pēc folrmas ,nav personiska ieinteresētība norādīta kas pierādsa ļaunprtātīgu uzkūdsīšaniu un nesaaticībnas izraisīšanu--- tādu kā mazo TRUSĪTI JĀMEDĪ TAGAD UN JĀNOŠAUJ -- VIŅS IZSAISĪNJIS NAIDU !~!

29.nov 2020 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Un kā jums Andri Saulite šķiet - vai šis jūsu uzrakstītais murgojums ar milzums gramatiskajām kļūdām neizraisa citiem naidu ? Kas jums deva tiesības kādam draudēt ar nošaušanu un nosišanu ? Tāda rīcība ir krimināli sodāma ! To pat bērni saprot .

1.dec 2020 Atbildēt
Ilze Bode

Filmēt mums ir modē,bet pieiet parunāties paši nevaram,ciest nevaru stukaču paaudzi

29.nov 2020 Atbildēt
Sergejs Sergio Kalinovskis

Tā ir tīša privatipšuma bo'jašana ,par to draud kriminalatbildība!

29.nov 2020 Atbildēt
Janis Bērziņš

Sen tas laiks pienācis ,lai šis piektās kolonas utes no Latvijas ir jāizdzen,nu un šim lopam piestādit rēķinu par auto bojāšanu.

30.nov 2020 Atbildēt

Komentēt