Komentāri: Klienti pamatīgi pazemo Latvijā populārā sporta klubā

Andronik

Ieteiktu kundzei spraigāk padomāt, pirms celt brēku pa visu valsti. LemonGym ir privāts uzņēmums, kurš pats nosaka savu iekšējo kārtību, tāpēc sūdzēties par ko tādu ir diezgan muļķīgi- nevienā līgumā nav paredzēta tāda opcija, kā bērna līdzi ņemšana. Es arī tur trenējos un nemaz negribētu, lai tagad tauta tur savus bērnus sāk vadāt uz pasēdēšanu. Un ja nu kāda štanga uz kājas uzkrīt, kas atbildēs, administrācija?

30.nov 2020 Atbildēt
Эгон Волк

Māte nav pamanījusi, ka bērnam ir jau 9(!) gadi? Sen vairs nav mazulis, kuru jāstaipa līdzi. Ļauj taču bērnam pabūt vienam mājās, kaut ko savās interesēs padarīt. Liekot sēdēt pāris stundas bezmērķīgi atpūtas stūrītī, tu zodz viņa laiku.

30.nov 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Kurš, bļē, izdzēsa manu komentāru, kurā mudināju nelaimīgo māti ar hantelēm izsist halles logus?

30.nov 2020 Atbildēt
Alegers

Mums ar to sportošanu zālēs ir kā ir. Valsts visu šeit (lasi: tautas veselību) ir atdevusi privātā biznesa rokās. Dažus gadus nācās paziemot Spānijā. Tur ir gan privātās, gan pašvaldības sporta zāles. Un man, uzrādot Latvijas invalīda apliecību, mēneša abonements maksāja 20 eiro ( trenažieri, svošs, sauna, baseins, duša). Arī Holandē, ja tu ej sportot, tad tev to apmaksā apdrošinātājs! Lūk tās ir rūpes par tautas veselību.

30.nov 2020 Atbildēt

Komentēt