Komentāri: "Ja nomiršu, tad nomiršu"; pensionārs par sejas masku

Kremilek Rukis

Un tieši tā!

Tā ir katra paša izvēle, lietot masku, nelietot. Un valdībai tur nav jālien, ne tāpēc viņa mums ir (government overreach)!

23.okt 2020 Atbildēt
zeltene du

Būsim galīgās auzās visi dēļ Liepājas večukiem un Rukša. Domājat, ka visiem vajag jūsu vīrusus? Maska vismaz daļēji aiztur, tā ir iespēja nesaslimt.

23.okt 2020 Atbildēt
Jolanta Veselova

Maskai jau ir jēga, ja to lieto abas puse. Tie kas nevēlās lietot maskas lūdzu nelietojiet, bet atceraties ka esat sabiedrības locekļi, sēdi mājās un nekur neej, bet ja tomēr esi izlēmis vilkties ārā tad ir jāciena citi cilvēki. Šādiem nelietotājiem pāris reizes uzliktu soda naudu, tad gan savas mutes aizvērtu. Un labākais ir tas, ka lasīs internetā kaut kāda idiota sacerētus murgus, nevis ārstam klausīs. Man būtu kautājums šiem masku nenēsātajiem pensionāriem. A daktera izrakstītās zāles tu arī nelieto?

23.okt 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Ko var gribēt no parastiem cilvēkiem! Zinātnes un kultūras progress nav ātrs process. Vēl taču salīdzinoši nesen bija normāli publiskās telpās pīpēt, spļaudīties turpat uz grīdas; pie galda atraugāties un pirst, un pie aptiekas stūra mīzt, bet tagad tādus nevērtē augstāk par pēdējo peredastu. Tāpat arī ar maskām - nevilkšu, un viss! Ar laiku vilks un pat nost nevilks.

23.okt 2020 Atbildēt
Jurij Baklanov

neko neaizsturoša (pat putekļus nē) verdzības un pakļautības zīme

23.okt 2020 Atbildēt
Mara Igaune

Ko darīt pensionāram ar sirds problēmām, ja uzliekot masku paliek slikti ar sirdi elpas trūkuma dēļ? Tad kāda starpība - saķert kovidu , vai nomirt sirds dēļ. Vai arī neiet uz veikalu un nomirt badā???

24.okt 2020 Atbildēt
Anna

Nesā līdzi ārsta zīmi, ka ir veselības problēmas un vari masku nelikt.

24.okt 2020 Atbildēt
AGNESE atbilde Anna

vai ārsta zīme pasargās no inficēšanās?

27.okt 2020 Atbildēt
Inese Heidemane

Esiet iecietiigi pret liidzcilvekiiem saja sarezgitajaa laikaa. Pati veikalaa uzlieku masku, jo cienu citus cilveekus, kas ir tur. Tajaa pat laikaa mani nesatrauc,ka kaadam nav maskas,jo man tacu ir. Tai jaabut katra pasa izvelei. Bet latvietim jau ir gruuti ar to tikt galaa, jo ja vins juutas slikti neesajot masku, tad jaadara viss iespeejamais lai arii tas otrs justos slikti.

25.okt 2020 Atbildēt
Rolands Krasts

Suka pimpi caur masku

27.okt 2020 Atbildēt

Komentēt