Komentāri: Iedzīvotāja sūdzas, ka Latvijā cilvēki nepareizi nēsā sejas maskas

Juris Polunins

vai vispār rakstītājai ir kāda sajēga par maskām? Tās tik no putekļiem var aizsargāt.Ja caur masku var ieelpot gaisu tad ar visiem vīrusiem

1.nov 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Sods no 10 līdz 50€ izsaka visu.

1.nov 2020 Atbildēt
Elita Drēviņa

Sods par to jā maska nav ,nevis nepareizi uzvilkta

1.nov 2020 Atbildēt
Anna

A kur konteineri , kur izmest izlietotās maskas ?

1.nov 2020 Atbildēt
Anita Strauta

Tai Latvijas iedzīvotājai ,jau smadzenes ir sagājušas čokurā?Tur gan var redzēt ,ka cilvēkam nav ko darīt ,un sāk jukt pilnmēnesī prātā!

1.nov 2020 Atbildēt
Edgars Ozolins

Tā mūžīga čīkstēšana un sudzēšanās latviešiem ir ģenētiski iedzimta.Tur nekā.

1.nov 2020 Atbildēt
Jahnis Kalninysh

Nevis citiem problēma maskā, bet tai čekas stukaču reinkarnācijai ar smadenēm. Tā izskalotas , ka praktiski to vairs nav.

1.nov 2020 Atbildēt
Anna

Nu ko var visu laiku sūdzēties? Paši uz sevi lai paskatās, vai visu dara pareizi. Latvieši ir viena riktīga stukaču tauta. Nožēlojami.

1.nov 2020 Atbildēt
Anita Loze

Tikai neaiztiec latviešus, pati nožēlojama, ja gānies par savu tautu!

1.nov 2020 Atbildēt
Gita

Bet ko lai dara stradajosi cilveeki,kam problemas ar sirdi ,ka skabekla trukums izraisa pamatiigu klepu.Tiem jaamirst nost???Iesaku tai kundzei vakcineties pret pneimokoku,vismaz plausu karsoni nedabuus :))

1.nov 2020 Atbildēt
Ilze

Ja jau tāds likums, tad nēsāju masku. Ienākot veikalā, izņemu masku no somas un uzlieku. Kad dodos maksāt par uzpildīto degvielu, velku to ārā jau ārā no kabatas un uzmaucu. Kāpjot trolejbusā, nogludinu burzījumu un uzlieku to pašu masku. Un tā katru dienu. Man maska kalpo no pavasara (nu varbūt otrā). Es ienīstu vienreiz lietojamās mantas. Bet galvenais - es maskām neticu.

2.nov 2020 Atbildēt
Ainārs

Man lūdzu,konkrētāk! Vārdu,uzvārdu un dzīves vietu!

3.nov 2020 Atbildēt
Gunta Vaivade

Īsti nesaskatu jēgu masku nēsāšanai.Kad maskas netika nēsātas,inficēto skaits bij mazs,salīdzinot ar šodienu.Secinājums-nēsājam maskas un slimojam vairāk.Un neviens mani nepārliecinās par pretējo.

4.nov 2020 Atbildēt
Santa Jubele

Tur jau tā lieta, ka nav nekādas jēgas, tas parāda tavu pakļāvību! Un ja mēs pieņemsim šos absurdos likumus, tad ātri varēsim savu dzīvi baudīt pilnīgā lokdaunā! tpc jāsāk cirst no saknes, un jàizmet ārā maska!

4.nov 2020 Atbildēt

Komentēt