Komentāri: Daugavpilī Covid-19 testa dēļ bērns netiek pie ārsta

Kira Stūre

Ir vēl Gulbja laboratorija kur arī bez maksas var pieteikt testu un var normāli sazvanīt. Pārbaudīts variants.

9.sep 2020 Atbildēt
Lietussargs

gulbja laboratorija uz Covid pieņem tikai Rīgā un tikai 2 vietās, rakstā runa ir par Daugavpili. Gulbja laboratorijā citur Latvijā var nodot antivielas (uz antivielām), tas nav viens un tas pats.

9.sep 2020 Atbildēt
Kaspars

Gulbja Laboratorijai ir 4 specializētie Covid-19 punkti. Viens ir Daugavpilī, viens ir Liepājā un divi ir Rīgā. Šajos punktos pieteikties var arī pats internetā. Pārējās lielajās pilsētās arī var, bet ar īpašiem nosacījumiem un tikai pa telefonu.

9.sep 2020 Atbildēt
Lietussargs atbilde Kaspars

Uzdevu viņiem jautājumu uz epastu, jo viņu mājas lapā nekā tāda neatrodu, izņemot Rīgu, pati dzīvoju Jelgavā, šobrīd slimo mans bērns, domāju, ka Covid nav, bet jāzina, kur var nodot analīzes, ja prasīs.

9.sep 2020 Atbildēt
Lietussargs atbilde Kaspars

EGL atbildēja, ka Jelgavā nav specializēta analīžu nodošanas punkta, tāpēc nevajag izplatīt nepareizu info.

9.sep 2020 Atbildēt
Daina

Gulbja laboratorija uz Covid analīzes pieņem arī Cēsīs,tikai iepriekš jāpiesakās.Tātad Rīga nav vienīgā vieta.

9.sep 2020 Atbildēt
Kaspars atbilde Lietussargs

Kā jau minēju, citās pilsētās var nodot ar speciāliem nosacījumiem - Jūsu gadījumā Jelgavā nevar nodot, jo bērnam ir simptomi. Atgriežoties pie oriģinālā komentāra - Daugavpilī var nodot arī ar simptomiem.

10.sep 2020 Atbildēt
Mikij Pele

Nu labi, tā taču ir D-pils. Lai mazāk zombējas no Putina televīzijas, pietiks laika sazvanīt analīzes. Man kaut kā normāli sazvanījās. Vairāk izskatās pēc klasiskas sūdzēšanās D-pils stilā kā to samācījušies no paRaškas televīzijas. 2 pīkstieni, neceļ- sūdzība!!!! Vēl Sputnik jāizsauc, lai parāda pa Pervij vserosijjskij! Kur problēma, lai iekāpj vilcienā, viena pietura un var savakcinēties pret Covid...

10.sep 2020 Atbildēt
Nadīna Eversone

Aizvakar ap 19, lai sazvanītu 8303, bij jāgaida padsmit minūtes, nebūs vis 2 pīkstieni, tas pats bij arī zvanot uz Gulbja laboratorijas vienoto numuru....

10.sep 2020 Atbildēt

Komentēt