Komentāri: Nosoda JKP mēra kandidātes priekšvēlēšanu "sēšanos ratiņkrēslā"

Apeirons

Jā, tas ir Apeirona projekts. Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu kampaņas laikā aicinājām deputātu kandidātus piedalīties intervijā par sociālajiem jautājumiem. Intervijas vieta bija Rātslaukums Vecrīgā. Atsaucās septiņu partiju pārstāvji. Visiem, ne tikai JKP, tika dots uzdevums iesēsties ratiņkrēslā un aizbraukt apmēram 100 līdz Klientu apkalpošanas centra. Ceļš veda pa bruģi, pa slīpumu, bija jāpārvar ietves apmale. Uzsveram: piedalījās ne tikai par JKP vien! Bija arī Jaunā VIENOTĪBA, Sociāldemokrātiskā partija "Saskaņa", Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", Latvijas Reģionu Apvienība, Attīstībai/Par!, "PROGRESĪVIE", Politiskā partija "KPV LV", Partija "Gods kalpot Rīgai". Visi video ir mūsu mājaslapā www.apeirons.lv/rigas-domes-d...a-jautajumiem/

20.aug 2020 Atbildēt
Ainārs

Paldies,par sarakstu,par ko noteikti nebalsošu.Jo starp zīmēšanos kameru priekšā ratiņkrēslā un reālu problēmu risināšanu ir liela atšķirība.

20.aug 2020 Atbildēt
Apeirons atbilde Ainārs

Šādam praktiskam eksperimentam ir daudz lielāka ietekme nekā simts reižu stāstīt par nepieejamo vidi. Pēc šī nelielā "izbrauciena" visi teica apmēram tā - iepriekš saprata, ka būs grūti, bet, ka ir TIK GRŪTI...

20.aug 2020 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Apeirons

Pilnībā piekrītu. Ažiotāžu sacēlušie ir debili troļli. No Veidemanes arī tādu reakciju negaidīju.

20.aug 2020 Atbildēt
Astra Berzina

Cik talu var aiziet.Bez kauna,bez sirdsapzinas,bez goda.Labak butu reali atbalstijusi,nevis tuksi muldejusi.Ak,ka tad pavizinajas un nosprieda cik gan gruti,vai vai.

20.aug 2020 Atbildēt
Marcis

Tapat JKP RD sedes opozicija ar SC.

20.aug 2020 Atbildēt
Melānija

Es arī uzskatu,kas tas nu gan ir stulbs gājiens,ne jau ar to var celt savu prestižu vēlētāju acīs.Diezin vai tagad par viņas tādu izgājienu,būs kas par viņu balsos!

20.aug 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Tas Stendzenieks toč ir idiots...

20.aug 2020 Atbildēt
Roberts

Būtu pastāvējusi Rumbulā!!!

20.aug 2020 Atbildēt

Komentēt