Komentāri: Ārsts Gruntmanis Latvijai izrādījies lieks; spiests atgriezties ASV

Janīna Ancāne

Tad jautājums??? Vai mums vajadzīgi gudri, zinoši strādāt un mainīt sistēmu vselības aprūpē - IR VAJADZĪGI??????? IDIOTI MOSTIETIES, KO JŪS DARIET???????

5.aug 2020 Atbildēt
Rudite Jansone

Taapeec jau vakanci sleedza,valdiibai bail,ka kaads vareetu saakt mainiit ,viniem izdeviigo sisteemu, aatri sajuta ,ka te ozz peec deguma.

5.aug 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Ja Gruntmanis sāktu strādāt, Pīrāgs pus algu zaudētu. Toties arī Pīrāgs, atšķirībā no Gruntmaņa, Amerikā darbu nedabūtu. Vajadzētu sākt no sanitāra.

6.aug 2020 Atbildēt
Lietussargs

Ja jau gribēja - varēja atvērt privātpraksi un rinda ar pacientiem stāvētu, bet tak pats gribēja saņemt superalgu un sēdēt siltā vietā. Manā pilsētā viens tāds amerikāņu pediatrs bija - par naudu bērnus pieņēma, neviens pacients nenāca, nu jau pazudis no veselības centra štatu saraksta.

6.aug 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Es arī tā gribēju viņam ieteikt, bet laicīgi aprāvos, jo uzzināju, ka šeit arī privātpraksē vajadzīgs Latvijā atzīts ārsta diploms.

6.aug 2020 Atbildēt
Astra Berzina

Redz cik specigi musu dizgari.Auderu noveda lidz pasnavibai,neatjaunojot sertifikatu.No Gruntmana ta nobijas,ka nolikvideja gadiem stavosas vakances. Interesanti vai Apinis gul labi?

6.aug 2020 Atbildēt
Gunta Bērziņa

Viņķelei un citiem arstiem bail no konkurences!Bail,ka kāds varēs sakārtot veselības aprūpes sistēmu!

6.aug 2020 Atbildēt

Komentēt