Komentāri: Sieviete sašutusi par sejas masku valsts iestādē

Seržs

Kas tad kundzītei patraucēja pielietot pašai savu, super duper, masku? Nezināja, ka dodas uz publisku vietu vai gada, ka visu pados uz paplātes?

23.jun 2020 Atbildēt
Rudīte Koroļkova

Tādēļ uzskatu, ka tā masku lietošana ir tīrā ākstība. Vieni grib parādīt, ka ļoti kaut ko dara. Veselam cilvēkam tā maska vajadzīga kā zaķim bremzes.

23.jun 2020 Atbildēt
Yohn Plunt

Ja nezini izteicienu, tad neblamējies un to nelieto. Zaķim BREMZES ir vajadzīgas, tiesa zaķim nav vajadzīgs stopsignāls.

24.jun 2020 Atbildēt
Tūrists LV

Tā tas ir - veselam tiešām, kā ziķim bremzes tomēr - ir tāda lieta, kā inkubācijas periods, kura laikā šis 'veselais' nemaz nezina, ka nemaz īsti vesels nav. Tāpat ir arī asimptomātiskie, kas tomēr citus var aplipināt.

28.jun 2020 Atbildēt
Tūrists LV

Par ko cepiens? pilnīgi normāls un lēts risinājums. Neļauj taviem vīrusiem ceļot tālu jo tālu.

23.jun 2020 Atbildēt
Jozefs

Kādas maskas pasargā no vīrusa un gaisa sekrēta pilieniem, kas izdalās cilvēkam elpojot no mutes? Cik nojaušu ka plaši reklamētās maskas, kuru, kat.I,II,III, vai FFP2,FFP3 pasargā no pilieniem, nevis covid vīrusa? Vai masku ražotājs var apliecināt, ka konkrētā maska pasargā no covid? Šķiet, ka vīruss sastāv no kā cita, kādas vielas, vai taml.? Vīrus, kurš ir pilienā, piliens atsitas pret masku, un tālāk ko vīruss dara?

23.jun 2020 Atbildēt
Rolands Savickis atbilde Jozefs

Ielien atpakal dedunā vai mutē,kā kuram patīk /vīrusam/.

24.jun 2020 Atbildēt
Tūrists LV atbilde Jozefs

nē, maska nepasargā no vīrusu. Tā samazina iespēju aplipināt citus jo pilieni, kas ir vīrusa "nesējs" šajā gadījumā piezemējas krietni ātrāk... 2 metru vietā viens metrs. Tas ir būtiski.

Vīruss ir vīruss ar savu molekulāro struktūru. Par to mācīja skolā bioloģijas stundās, kuras Tu visticamāk bastoji.

Lai samazinātu vīrusa izplatību, deļ jebkas, kas nosedz muti - kaut vai zilais lakatiņš

28.jun 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Dažās mauku mājās arī sliktus prežus dod.

25.jun 2020 Atbildēt

Komentēt