Komentāri: Trīs horoskopa zīmes, no kurām labak nešķirties

Haralds

Visas augstāk minētās minētās zīmes šajā plāksnē ir pilnīgi goavno..svari--tie vienmēr uzliek ragus esošajiem ,iztukšo to makus laicīgi meklējot nākošo kazjolu..

skorpioni--tie vēl lopi..pilnīgs bezsakars..Strļnieki--paši nezin a,ko grib..velk uz bohēmu ,dzīvot plašu loku..dzert ,lietot ,tēlot māksliniekus ,bet dzīvē ar tādu kopā ,,da nu nafig!!

30.mai 2020 Atbildēt
Sanda Maier

Smieklīgi, bet es laikam piekrītu

30.mai 2020 Atbildēt
Iveta Lochmele

Galigs bezsakars

30.mai 2020 Atbildēt
Laimonis Andins

Pedejais stulbums .Laba vai slikta sieva atkarajas no ta ka vina ir audzinata.Un kadas iedzimtas patologijas ir vinas gimene pa sieviesu liniju.Ja jau visas tik jaukas,kur tad rodas tas stervas,kas tagad ir parparem redzamas.Dzer ,smeke .staiga sporta bikses.Rupji lamajas.Totals empatijas trukums.Modes lieta,savus bernus nebarot ar kruti.Pec maniem kriterijiem reto sievieti var nosaukt par sievieti.Un vinas vel necienigi izsakas par viriesiem.

30.mai 2020 Atbildēt
Kaspars Namsons

Jaa jaa un paareejiem nepaveicaas piedzimt pareizaa laikaa, taapeec var iztureeties kaa pret suudu. Visas shiis zvaigzhnju buushanas ir viens liels sharlataanisms. Man bijushaas ticeeja horoskopiem, kaa deel radaas milziigas probleemas attieciibaas. Veel ticeeja arii sievieshu zhurnaalu rakstiem, kaa piemeeram "10 iemesli ka vinsh tevi kraapj... Nemiil... Utml." cilveeki kas tic taadaam mulkiibaam ir vnk garaa vaaji.

31.mai 2020 Atbildēt
īpaši stulbs

Esmu Ūdensvīrs un tad tāpēc mani var pamest kā suni..?

31.mai 2020 Atbildēt

Komentēt