Komentāri: Latvijā pēkšņi uzplaukst zemeņu bizness; iesaistās PVD

Evalds Malahovskis

Vai Covid-19 neuzplauks bagātīgāk? Lūk kas galvenais te.

18.apr 2020 Atbildēt
Melānija

Tikai interesanti,no kurienes tās zemenes ir,ne jau vietējās.To gan PVD vajadzēja uzzināt un pateikt iedzīvotājiem.

18.apr 2020 Atbildēt
Anita Bruzuka

neviens tirgotājs neslēpj, ka ir no grieķijas. Sludinājumos tas uzrakstīts. Rīgā pilns tirgus ar tām ogām. Nez, kā tur neskrien virsū, ko? Domāju, ka kāds lieltirgotājs mazos konkurentus grib novākt un ir izdarījis iemaksas PVD.

19.apr 2020 Atbildēt
Inita Papendika atbilde Anita Bruzuka

tas ir jautājums,kāpēc.bet vai kāds ir aizdomājies,kāda Mendeļejeva tabula ir vienā ogā?,ko ēd un dod bērniem un vispār viņām ir tikai skaists izskats un kaut kas no aroma,ogas ir tiešām zaļas,cietas,negaršīgas. visi slavē,bet nevienam nepietiek drosmes to atzīt,jo neies blamēties,ka ir kā idiots uzķēries uz reklāmu,isviedis naudu un droši vien ogas arī.zinu arī kā tas tur uz lauka notiek,tā kā nevajag visur bāzt lielveikalus. neviena normāla zemene nestāv mēnešiem,ja ir no Grieķijas,tad kad ir lasītas-pirms vai pēc pandēmijas,jo cik zinu,tur karantīna nav vēl atcelta,cik ilgi marinētas Latvijā kādā saldētavā?un protams,ka Rīgā ir pilns un visi ķer un grābj,jo kur aitas tur cirpēji.tādi ir tie kāposti.

27.apr 2020 Atbildēt
Eva Skutane

ogas ir no Griekijas.es par 10 eiro pasutiju 5 kg.un jutos loti apmierinata

18.apr 2020 Atbildēt
Inita Papendika

tāpēc ka neesat NORMĀLAS zemenes ēdusi,laikam.

27.apr 2020 Atbildēt
Vilnis Briezkalns

Kā tad. pvd ķersies klāt lai nesapěrk pa lěto.lai gaida Latvijas zemenes pa kādiem eiro 7.es arī noporku 30kg.kaměr ie.

18.apr 2020 Atbildēt
Sergejs Sergio Kalinovskis

Tas ogas Bil Geits iesutijis lai varetu istenot savu velniško plānu!!!

18.apr 2020 Atbildēt
Oskars Kreceris

Ko te var ņemties ar tām zemenēm..... Kāpēc tad par ievestajiem tomātiem,gurķiem un citiem augļiem un dārzeņiem neviens neārdās??? Zemenes ir sezonas produkts,Grieķija eksportē savu preci,arī mēs kaut ko no saviem produktiem eksportējam. Un,ja saka,ka šīs zemenes ir ar visādiem pesticīdiem vai kam tamlīdzīgiem brīnumiem apsmidzinātas,tad jautājums,vai tiešām Jūs visi ticat,ka Latvijas produkti tādi nav.... Nebūsim tik naivi! Mūsu Getliņu tomātiem ne garšas,ne cena.... Vismaz poļu tomātam ir garša....

18.apr 2020 Atbildēt
Inita Papendika

ir Latvijas arī ar ķīmiju,bet NE JAU TĀDĀ APJOMĀ KĀ TUR,KUR VASARĀ ĶĪMIJU GĀŽ 16 REIZES PĒC KĀRTAS.

27.apr 2020 Atbildēt
Pilnmeness

Varētu padomāt, ka tās zemenes būtu saindētas. Šādi stukaču tipa žurnālisti paši savai tautai bedri rok. Cena normāla, un cilvēkiem par saprātīgu samaksu pavasarī vērtīgie vitamīni tiek. Būtu labāk žurnālisti cepušies vairāk par to, kāpēc tik mežonīgas summas tiek tērētas valsts iepirkumos šobrīd par mediķiem nepieciešamajām maskām, respiratoriem un seju aizsegiem. Saprotams, ja pirktu mazumtirdzniecībā. Bet valsts vārdā pērkot vairumā (un lielā vairumā!) ir jāprot vienoties par ievērojami zemākām cenām. Šobrīd roka roku mazgā - iepirkumu pasūtītājs valsts vārdā savu vainu noliedz un atbildību negrib uzņemties, un arī starpniekiem ir izdevīgi savu peļņas daļu aizstāvēt.

19.apr 2020 Atbildēt
Laimonis Andins

PVD vajadzetu parbaudit pesticidu daudzumu

19.apr 2020 Atbildēt
Jolanta Gosēna

Vakcīnas, kas izraisa autismu un citus debilismus gan ir drošas, drīz būs viena jauna, pēc tās varēsiet iet ārā un atgūt "brīvību" un drošību no neeksistējoša vīrusa, to ietekmi neviens neparbauda ... A nabaga zemenu tirgotājus PVN ostā ka īsti detektīvi! Vai jājūtas lepni?

20.apr 2020 Atbildēt
Dzintars Kazakevičs

Raksta visi tirgotāji, ka ogas super saldas, bet melo, nopirkām, garšas nav, saldenuma nekāda, pirksim un gaidīsim vietējās ogas, atbalstīsim vietējos audzētājus.

22.apr 2020 Atbildēt
Inita Papendika

beidzot viens normāls cilvēks.

27.apr 2020 Atbildēt
Ingrida Birkvalde

Patērētāju bars.Zemenītes aprīlī,kāds prieks,kāda līksme, vitamīniņi!No Grieķijas,sezona! Tā vairāk saviem bērniņiem dodiet!Tikai pēc pāris gadiem nebrēciet par astmām,alerģijām,vielmaiņas problēmām u.t.t.

27.apr 2020 Atbildēt
Inita Papendika

Bingo,Ingrīd!redzi,pat lielajiem runātājiem nav mums ko pretī likt.

29.apr 2020 Atbildēt

Komentēt