Komentāri: Kāpēc jaunais koronavīruss ASV vairāk skar melnādainos cilvēkus?

Alex Da Silva

Tagad katrs ir eksperts. Nu Amerika tas viruss negeru vidu strauji izplatas pavisam cita iemesla del. Un iemesls ir narkotikas. Pats esmu bijis ASV prakse, tur ir tadi narkomanu pritoni, kas Latvijai pat sapnos nav radijushies. Iedomajaties 20 ( varbut ari mazak stavu bija ) maju Chikaga, kuru apdzivo tikai narkomani. Un tas es tikai vienu tadu redzeju, bet cik vinu ir visa ASV, laikam pat amerikani nezin.

14.apr 2020 Atbildēt
Helmuts Lauris

Nu neticu gan kad viņš ar covid-19 nomira... Gan bija kāda cita smaga slimība... Tikai tagad izdevīgi visur melot par covid-19 Žēl kad mūsu gudrākie cilvēki aiziet... Bet beidzat reiz melot par covid-19

14.apr 2020 Atbildēt
Jānis Kalvis

Tas ir izstrādāts vīruss kāda labā.

14.apr 2020 Atbildēt
Lana Fon Strauss

Iespējams Jums ir taisnība un atbilde nav jāmeklē tālā pagātnē - kurš gan izturējās naidīgi pret savas valsts kaimiņu, kuri nav tik gaišas krāsas kā viņš pats? Kura pārstāvētajai valstij bija arī naidīgas attīstības ar Ķīnu? Kurš vēlējās veikt .... utt

14.apr 2020 Atbildēt
Janis Dreijer

akal meli. Kur tad ir Princis čārlzs? kur tad ir Boriss Džoinsons un nemaz nerunāsim par vairākiem labiem sportistiem kuri ir gana pārtikuši. Kur tad ir itāļi kur ir vācieši kur ir briti? tās ir nabadžīgas valstis kur visi ir nabadžīgi?

15.apr 2020 Atbildēt
are

Tas ka nav labas medicīnas ir blefs, jā varbūt sejas plastika, psihoterapiets vai kaut kāda biojoga melnajiem nav pa kabatai, bet akūtie gadījumi ir pieejami visiem. Ātrie ASV nešķiro pēc ādas krāsas un ja nevari samaksāt, tad sedz apdrošināšana.

Tie kas nav dzīvojuši štatos to nezin tikai gudri spriež...

16.apr 2020 Atbildēt

Komentēt