Komentāri: Covid-19: kāpēc dažās valstīs nēsā sejas aizsargmaskas, bet citās nē?

Lietussargs

es neko neizpirku, sašuvu pati, nenēsā tāpēc, ka kauns. Bet man vienalga, kā es izskatos, es nēsāju. Es gan tagad reti kur izeju, tikai uz veikalu vai aptieku.

29.mar 2020 Atbildēt
Dace Miteniece

Iesaka nenēsāt tāpēc,ka masku vienkārši nav. Ar to cenšas nomierināt tautu. Ja maska neaizsargātu,tad to nenēsātu ne mediķi, ne policisti u.t.t. Vīruss izplatās ne tikai ar nemazgātām rokām,bet arī ieelpojot.

29.mar 2020 Atbildēt
Tatjana Spilva

Precīzi!

29.mar 2020 Atbildēt
Anna

Caur acu gļotādu arī to vīrusi vari dabūt, tā ka nekāda maska nelīdzēs. Kosmonauta skafandrā tikai staigāt.

29.mar 2020 Atbildēt
Laima Cakstina

Gluži manas domas! Valdība nevar ieteikt nēsāt maskas, jo to nav.Tāpēc es pati nēsāju un turpināšu to darīt.

29.mar 2020 Atbildēt
Harijs Saukums

.....kas "ceļo" ar pilienu palīdzību....Nu bet tieši tāpēc jānēsā maskas! Vārdā pipsis ir divi P bet īstajā trīs,- un ar P jau izdalās mikropilieni. To labi var redzēt saules gaismā no sāniem.

29.mar 2020 Atbildēt
Harijs Saukums

Nolamājos,- nav trīs!

29.mar 2020 Atbildēt
Alex Da Silva

Nu vispar pie mums pat iesaka nelietot aizsargmaskas. Jo uzskata, ka inficeshanas gadijuma tu gluzhi preteji pasliktini savu veselibu, jo turi virusu sevi. Bet beidzamo 2 nedelu laika esmu izgajis gandriz jaunu medicinas kursu. Neviens nezin ko darit ar sho virusu. Virusam ir pilnigi visas malarijas pazimes. Ja lieto hininu un alu, tu pats nesaslimsi, bet tik un ta busi parnesatajs. Bet malariju neparnesa cilveki. Shis viruss ir kaut kads maksligi radits mutants.

29.mar 2020 Atbildēt
Alex Da Silva

Virusam ir uzreiz 2 slimibu pazimes , gripas un malarijas. Parnesa cilveki , ka gripu, bet slimo ar malariju. SHIS VIRUSS IR KAUT KADS BIOLOGISKAIS IEROCIS, kas izmucis no labarotorijam. Un nav isti saprotams, ka sho virusu apturet. Ja ir atradushi veidu, ka apturet vina postosho iedarbibu, bet nav izdomats veids, ka apturet vina izplatibu

29.mar 2020 Atbildēt
Jurij Baklanov

par to KĀ apturēt izplātību pēdējā laikā tikai i stāsta

29.mar 2020 Atbildēt
Oskars Vasarins

Āzijā cilvēki bēg no tiem, kuri nenēsā maskas, Rietumos un Latvijā cilvēki bēg no tiem, kuriem ir maskas. Tai pat laikā visur uzsver, ka vīruss izplatās gaisa pilienu cēlā. Loģika? Rietumos nav pieredzes cīņā ar vīrusu, tāpēc neizmanto Āzijas pieredzi, kuriem ir pieredze cīņā ar vīrusu. Kāpēc? Āzijas valstis, Taizeme, Taivāna, Honkonkga, Ķīna veiksmīgi cīnās ar vīrusu, izmantojot maskas. Rietumi iet jaunu ceļu. Pagaidām diez ko veiksmīgi neizskatās. Ja neskaita Vāciju, kurā notiek masveida testēšana.

29.mar 2020 Atbildēt
Janis Dreijer

visi tikai runā par eiropu un āziju un asv? bet aizmirst latīnameriku un āfriku? kā tur dara? tur daudz mazāk slimo. godīgi sakot baļģīmji ir tādi "švakāki" VIŅIEM VISS LĪP ĀTRĀK KLĀT TĀ TEIKT. daudz staiga pa krogiem uzdzīvo piekopj zilo attiecības. vispār pēc šita baltie tiešām paliks mazākuma rase. melnie parnems pasauli. tagad ir otrādi. to ko neviens nesaka istenība ir tāda ka tagad baltā rasei ir baiga škrobe ka ir tāda "purvā" un pat apskauž āfriku ka tiem tur iet daudz labāk un neslimo pat ar visu "bedrē" medicīnas sistēmu. izrādās vīrus ņem vairāk tos bagātos eiropiešus un amerikāņus,.

29.mar 2020 Atbildēt
Vitalij Nartish

Un kur var dabuut to masku!? Pret viirusu zemaak par 95 kodu maskas neder! Caur aadu viirus netiek cauri. Taapat jaaneesaa aizsargbrilles. Un kursh savas dreebes,peec pastaigas tur zem kvarca lampas!? Visus sargaa imunitaate-kuram vaaja,tas arii saslims!

29.mar 2020 Atbildēt

Komentēt